Zdobení nebo dekorace konečného stylu pomocí přísad do potravin je klíčovou součástí poskytování kvalitního konečného produktu v cukrárnách a pekárenství. Zdobící zařízení může mít širokou škálu funkcí a jsou různé způsoby jak ozdobit výrobek, než se přesune do konečného balení. Některá zařízení jsou navržena tak, aby používala přísady jako džemy, omáčky, karamely a krémy a aplikovala je na jiný produkt jako dekorativní povrch. Další zdobení zahrnuje použití přísad k vytvoření tvarů, které se pak přidávají do finálního produktu v samostatném procesu.
Mnoholeté zkušenosti společnosti Vekamaf v pekárenském a cukrářském průmyslu zajišťují, že vždy dokážeme poradit našim klientům nejdříve v zdokonalování technologických zařízení. Naši inženýři zajišťují, že důkladně pochopíme vaše výzvy spojené se zdobením výrobků a protože spolupracujeme s nejmodernějšími výrobci zařízení na světě, jsme vždy schopni přinést vám nejnovější vybavení pro zdobení s vysokou účinností a úsporou energie. Naše produkty dokáží bezproblémově pracovat s vašimi stávajícími linkami a zajistit rychlou návratnost investic.
Od potravin až po farmacii je homogenizace nezbytným krokem ve výrobním procesu, který zajišťuje jednotnost produktu zlepšením jeho fyzikálních vlastností. Pokud není homogenizován, může tekutý produkt časem degenerovat, což vede...
Při výrobě zubní pasty patří mezi nejobtížnější a nejnáročnější aplikace míchání dispergační a směšovací prášky do kapalin za účelem vytvoření konzistentního homogenního produktu. Hlavním problémem spojeným se směšováním prášků do...
Výroba krémů nebo mastí může být buď na báze voda v oleji (v / o) nebo olej ve vodě (o / v). Po přidání do vody mohou zahušťovací, stabilizační a...
Potřebujete snížit své náklady na energie a dopad na životní prostředí, ale potřebujete si zachovat špičkovou kvalitu potahování? Klasické potahovací stroje zpracovávající temperovanou čokoládovou hmotu mají obrovskou spotřebu, protože ve...
Potřebujete pro svůj nepřetržitý provoz s multiproduktovou linkou kontinuální potahovač na čokoládu? Klasické velkoobjemové potahovače bývají neohrabané a při změně receptury nebo směny zabere spoustu času, než se vymění a...
Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...
Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to vše vyžaduje stroj na výrobu čokolády s malou kapacitou. Přeměna kakaových bobů v tabulky jemné čokolády v...
Po rozdrcení bobů je před konšováním nutné ještě zredukovat velikost částic. Při mletí může docházet ke vzniku nadměrného tepla, kterým může být ovlivněna chuť produktu. Redukce velikosti částic v chlazeném...
Kontinuální vysokorychlostní lopatkový mixér pro intenzivní míchání jemných a kohezivních prášků nabízí výhody v podobě krátkého času setrvání a přesného řízení teploty. Intenzivní kontinuální míchání s krátkou dobou setrvání Lopatkový mixér od...
Míchací stroje se středním smykem se používají pro postupy, kde příliš vysoké smykové zatížení vede k deformaci produktu a příliš malý smyk naopak k nedostatečnému promíchání. Umožňuje šetrné i středně intenzivní míchání...
Systém je kombinací fluidní sušárny a intenzivního mísiče. Pokud potřebujete vysokokapacitní kontinuální systém pro mísení práškových materiálů s kapalinami, aglomeraci a granulaci, může pro vás být takovýto kombinovaný systém správným řešením....
Tento laboratorní mixér s vysokým smykovým působením je možné využít pro simulaci různých postupů od pomalého předmíchávání až po vysokorychlostní potahování, aglomeraci a disperzi. Pro experimenty se soudržnými práškovými materiály v laboratorním...
Poskytujeme nejnovější technologii schopnou vysokorychlostní a vysoce přesné dekorace pomocí složitějších hmot, jako jsou džemy, karamely, čokoláda a další hmoty na bázi tuku. Zařízení mohou pracovat, tak aby dávkovali přímo do konečného produktu nebo samostatně, aby byly kombinovány v pozdějším procesu.
Pro pokročilejší dekorativní práci nabízí společnost Vekamaf řadu formovacích strojů. Se schopností vytvářet složité tvary a konstrukce a rychlé přechody jsou tyto stroje ideální pro šaržovou výrobu nebo pro víceúčelové procesy.
Přímý multi-tryskový čokoládový dekorátor umožňuje rychlé dekorování ve stylu zig-zag, smyčky a dalších šablon přímo na předem potažené výrobky, které umožňují maximální průchodnost. Jsme také schopni poradit o řadě pomocných zařízení, jako jsou dávkovače a extrudery.