Kontinuální | Stroje a zařízení | Potraviny

Stroje a zařízení pro nepřetržitou výrobu jsou navrženy tak, aby fungovaly nepřetržitě, až 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Nepřetržitá výroba v potravinářském průmyslu vyžaduje vysokou úroveň spolehlivosti, flexibility a špičkového výkonu, aby se udržela vysoká kvalita produktu.

Klíčovým prvkem při výběru kontinuálního výrobního zařízení je minimalizace prostojů. Moderní technologie mohou zajistit rychlou výměnu receptů, rychlé čištění a vyšší kvalitu než kdykoli předtím.

Máme rozsáhlé zkušenosti s kontinuálními technologiemi. Naši odborníci v oblasti potravinářského průmyslu vám pomohou vybrat správnou technologii, která bude maximálně prospěšná pro vaši aplikaci, a pak vám poradí s dodavateli, kteří mohou dodat zařízení, které potřebujete. Spolupracujeme s Vámi, abychom zajistili, že vaše nová výrobní linka se může bez problémů integrovat s vaším stávajícím procesem a aktivně zvýší spolehlivost a výkon.

Číst více
Našli jsme 248 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Rázový loupač na oves

Rázový loupač na oves

Technologie loupání je spojena s rizikem lámání ovesných zrn, pokud systém není nastavitelný na křehké materiály. Agresivní loupání nejen snižuje výnos, ale vede k delším prostojům, protože úlomky zrna stroj zasypávají....

Sušička a chladič zrn s fluidním ložem

Sušička a chladič zrn s fluidním ložem

Zpracovaná zrna absorbují vlhkost v celé výrobní lince. Snížení tohoto obsahu vody je zásadní pro kvalitu a trvanlivost, ale dosáhnout toho u choulostivých materiálů, jako jsou ovesné vločky, může být...

Vločkovací válcový mlýn na oves

Vločkovací válcový mlýn na oves

Jedním z hlavních aspektů vysoké kvality zpracovaného ovsa je konzistentní velikost vloček. Ale výroba homogenního tvaru a tloušťky v kontinuálním systému vyžaduje přesné řezání s minimálními prostoji. Vločkové jádro s...

Bubnová řezačka na dětské ovesné vločky

Bubnová řezačka na dětské ovesné vločky

Dětské ovesné vločky, které se používají jako zahušťovadla potravin a polev, musí mít stejnou velikost. Ale řezání zrn na správný profil je složitý proces a dosažení jednotné kvality vloček ve...

Třídič zrn podle barvy

Třídič zrn podle barvy

Detekce nečistot ve zpracovaném obilí je dnes stále náročnější, protože se zvyšuje produkční kapacita. Kromě kontaminantů, jako jsou cizí nebo zlomená zrna, mají zbarvená jádra nepříznivý dopad na kvalitu produktu....

Průmyslová myčka na ovoce a zeleninu

Průmyslová myčka na ovoce a zeleninu

Účinná počáteční příprava ovoce a zeleniny na výrobu může být bez příslušného zařízení obrovským problémem. A proto, pokud hledáte řešení, které je schopno účinně odstranit ty nejodolnější nečistoty z produktů,...

Vertikální kartónovací zařízení na mražené potraviny

Vertikální kartónovací zařízení na mražené potraviny

U mražených potravin je výběr kvalitních obalů zásadní pro ochranu před vniknutím mikroorganismů, světlem a ztrátou vlhkosti. Kromě dobré ochrany musí zvolený materiál odolávat i mrazu. S ohledem na toto...

Lineární stroj na ovinutí etiket

Lineární stroj na ovinutí etiket

Obalové štítky vám umožňují nabídnout podrobné informace na malém prostoru nebo umístit další informace o vašich produktech. Etikety se nemačkají, pokud jsou ovinuty kolem válcových předmětů, takže jsou ideální pro...

Průmyslová tunelová sušárna na ovoce a zeleninu

Průmyslová tunelová sušárna na ovoce a zeleninu

Suchá jídla jsou oblíbeným zbožím a mají své místo na trhu. V případech, kde nejvíce záleží na vysoké kvalitě a chuti, je použití kontinuálního sušícího systému velmi výhodné díky výrobním...

Průmyslová pásová sušárna na ovoce a zeleninu

Průmyslová pásová sušárna na ovoce a zeleninu

Průmyslová pásová sušárna od Pigo je jednoduché, ale super účinné řešení pro sušení ovoce a zeleniny. Pokud hledáte pásovou sušárnu, která je 2–3krát rychlejší než průměrný standardní systém pásového sušení...

Průmyslová IQF mraznička na ovoce a zeleninu

Průmyslová IQF mraznička na ovoce a zeleninu

Jak si lidé více uvědomují zdraví, stalo se mražené ovoce a zelenina oblíbenou volbou pro zákazníky. Vysoce kvalitní mražení bez ztráty tvaru, aroma nebo výživy se tedy ukazuje jako zásadní...

Průmyslový termoformér pro výrobu potravin

Průmyslový termoformér pro výrobu potravin

Primárním účelem a cílem balení potravin je ochrana všech potravinářských výrobků před poškozením a prevence bakterií, plísní a plísní. Vzhledem k tomu, že obal chrání potraviny během skladování, distribuce a...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie pro kontinuální linky výroby potravin

Ve společnosti Vekamaf mohou naši specialisté na pekárny a cukrářství poradit o nejnovějším sortimentu extruderů a strojů na dávkování všech druhů cukrářských hmot do forem, včetně viskózních hmot, jako jsou karamely, želé apod. Můžeme nabídnout všechny systémy na výrobu a manipulaci s čokoládou od zpracování surových bobů až po konšování, temperaci a chlazení. Spolupracujeme s výrobci na všech stupnicích, abychom mohli dodat produkty vysoké jakosti s vysokým objemem.

Můžeme vás také podpořit díky znalostem o dalších vysokoobjemových kontinuálních potravinářských procesech, včetně odborných procesů, jako je lyofilizace, sušení ve vakuu a sušení infračerveným zářením. Můžeme vám pomoci s nejnovějšími energeticky úspornými systémy a těmi, které jsou dostatečně šetrné k tomu, aby zvládly i nejjemnější ingredience.

Můžeme vám poradit o systémech skladování a manipulace s přísadami a výrobky, abyste zajistili, že vaše kontinuální výrobní linka bude mít vždy správné vstupy ve správný čas.

Partneři společnosti Vekamaf poskytují celou řadu systémů pro balení koncových produktů, od lahví a pytlů až po balení, plnění, konzervování a krabicování, které jsou k dispozici pro každou velikost produktu.

Naši odborníci na kontrolu jakosti vás mohou podpořit mnoha aspekty kontroly jakosti a bezpečnostních testovacích systémů na všech stupnicích, včetně kontrolního vážení, kontroly hladiny plnění, systémů detekce rentgenového záření a detekce kovů.

Snažíme se být pro naše klienty inspirativním partnerem ke konverzaci a neustále hledáme nové trendy a inovace. Úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Naši inženýři jsou pravidelně vyškoleni v kontinuální výrobní technologii pro potravinářský průmysl. Pomáháme výrobním zařízením zvyšovat rychlost, objem a kvalitu jejich výkonu, zvyšovat efektivitu a snižovat spotřebu energie. Těšíme se na další informace o vašem projektu, abychom vás mohli spojit se správným odborníkem!