Kontinuální | Stroje a zařízení | Potraviny

Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě.  Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.

Číst více
Našli jsme 26 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Sušička a chladič zrn s fluidním ložem

Sušička a chladič zrn s fluidním ložem

Zpracovaná zrna absorbují vlhkost v celé výrobní lince. Snížení tohoto obsahu vody je zásadní pro kvalitu a trvanlivost, ale dosáhnout toho u choulostivých materiálů, jako jsou ovesné vločky, může být...

Průmyslová IQF mraznička na ovoce a zeleninu

Průmyslová IQF mraznička na ovoce a zeleninu

Jak si lidé více uvědomují zdraví, stalo se mražené ovoce a zelenina oblíbenou volbou pro zákazníky. Vysoce kvalitní mražení bez ztráty tvaru, aroma nebo výživy se tedy ukazuje jako zásadní...

Automatický lyofilizační systém

Automatický lyofilizační systém

Sušení mrazem (lyofilizace) může být nákladný proces spojený s mnoha obtížemi. Když se jedná o výrobky pro zdravou výživu, je nutné zajistit, aby výrobek byl stabilní, koncentrovaný a měl dlouhou...

Pásový lyofilizátor pro nepřetržitý provoz

Pásový lyofilizátor pro nepřetržitý provoz

Sušení mrazem neboli lyofilizace je nejšetrnější metoda sušení, kdy se co nejvíc uchovává aroma produktu. Je široce využívaná při zpracování kávy, ale také v aplikacích potravinářského a farmaceutického průmyslu. Specializované...

Kontrolní rentgen na sklenice

Kontrolní rentgen na sklenice

Kontrola sklenic a lahví, zda v nich nejsou cizorodá tělesa, je v potravinářském průmyslu důležitou součástí zajištění bezpečnosti produktů i ochrany spotřebitelů. Tradiční rentgenové systémy mohou být pomalé, snižovat produkční...

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Plýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit provozní náklady a zvýšit flexibilitu obalování, aniž by se přitom snížila kvalita? Nejnovější kombinace temperovacího a potahovacího stroje využívá pokročilý...

Energeticky úsporný temperovací stroj na čokoládu

Energeticky úsporný temperovací stroj na čokoládu

Potřebujte snížit spotřebu energie kvůli jejím rostoucím cenám nebo s ohledem na ochranu životního prostředí, popř. kvůli obojímu? Nyní je k dispozici temperovací stroj na čokoládu, který vyrobí ty nejkvalitnější...

Trubkový výměník tepla

Trubkový výměník tepla

Vytápění, chlazení a temperování jsou důležité procesy při výrobě mnoha produktů ve všech průmyslových odvětvích. U nesterilní výroby musí být tepelné výměníky robustní, spolehlivé a účinné. U výroby sterilních produktů...

Pásová sušárna/chladič pro pelety a granule

Pásová sušárna/chladič pro pelety a granule

Průmyslová odvětví zpracovávající materiál do formy pelet, prášku nebo drobivých hmot potřebují pro své provozy přísně řízené procesy sušení a chlazení, zajišťující kvalitu jejich výrobků. Představujeme řadu chladících/sušících dopravníků, nabízejících...

Kontrala naplnění vysokofrekvenčním záření

Kontrala naplnění vysokofrekvenčním záření

V současnosti je vysokofrekvenční kontrola naplnění lahve považována za standardní metodu. Je využívána ke kontrole skleněných a PET lahví téměř všech tvarů a barev, a to zejména pro tekutiny s...

Malý chladicí pás pro temperování/potahování

Malý chladicí pás pro temperování/potahování

Pro zpracování čokoládových výrobků po kontinuálním potahování, dražování nebo temperování. Začněte chladit své výrobky ve velkém Chladicí tunel CHILL CYCLOP od firmy Hacos je chladicí pás, který je možné propojit...

Větší univerzální chladicí pás na čokoládové výrobky

Větší univerzální chladicí pás na čokoládové výrobky

Univerzální chladicí systém pro potahované nebo ukládané produkty. Flexibilní možnosti nastavení pro různé produkty EBELT od firmy Hacos je chladicí pás na čokoládové výrobky. Chladicí tunel je možné používat v kombinaci...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.

Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.