V moderním potravinářském průmyslu je důležité zajistit, aby vaše výrobní zařízení bylo pro vaše zaměstnance bezpečné a bylo v souladu s ekologickými kontrolami týkajícími se jakýchkoli výtoků nebo výfuků, které by vaše linka mohla uvolnit. Kontroly bezpečnosti a ochrany životního prostředí zahrnují systém filtrace částic, uzavřené přepravy a zpracování výfukových plynů pro odstranění nebo minimalizaci toxinů, kouře nebo pachů.
Společnost Vekamaf má rozsáhlé zkušenosti se stroji, které jsou navrženy tak, aby chránily bezpečnost pracovní síly a vašeho výrobního prostředí, stejně jako širší prostředí mimo vaše zařízení. Naši inženýři vám pomohou vybrat správného dodavatele, abyste se ujistili, že máte optimální technologii pro splnění vašich bezpečnostních a ekologických požadavků co nejúčinnějším způsobem a zároveň bezproblémově integrujete s vašimi stávajícími zařízeními. Můžeme vám pomoci orientovat se v inovačních technologiích, které jsou nyní k dispozici pro výběr těch nejvhodnějších pro vaše potřeby.
Sterilizace je při výrobě nápojů důležitý proces, kterým se zajišťuje vyhubení mikroorganismů. Je důležité zabránit možnosti opětovného infikování výrobku nesterilním víčkem. Proto je potřeba mít specializovaný, na míru ušitý systém...
Kontrola sklenic a lahví, zda v nich nejsou cizorodá tělesa, je v potravinářském průmyslu důležitou součástí zajištění bezpečnosti produktů i ochrany spotřebitelů. Tradiční rentgenové systémy mohou být pomalé, snižovat produkční...
Sušené ovoce, zmražené ovoce, zmražená zelenina a ořechy přestavují při ručním třídění podle kvality určitý problém. Pracovníci v takových provozech s manuálním tříděním potřebují nejen osobní ochranné pomůcky pro chladné...
Při produkci čerstvé zeleniny a ovoce je pro zajištění dlouhé skladovatelnosti, větší spokojenosti zákazníků a kvůli lepšímu velkoobchodnímu nacenění důležitá kvalita. Při klasickém třídění je nutné mít vyškolené pracovníky, kteří...
Ve společnosti Vekamaf mohou naši inženýři představit řadu technologií, které vám pomohou dosáhnout vašich požadavků na ochranu životního prostředí a na pracovišti. Můžeme vám poradit s celou řadou testů ochranných pomůcek, jako jsou rukavice a ochranné obleky - obzvláště důležité v procesu čisté výroby nebo tam, kde se zachází s potenciálně škodlivými látkami.
Společnost Vekamaf vám může pomoci využívat širokou škálu zařízení, která jsou určena k tomu, aby odtahovala částice, prach a prášky, včetně laminárních kabin, vakuových filtrů a bubnů.
Potravinářské linky, které zahrnují zařízení na pražení, pečení nebo jiné vysokoteplotní kuchyňské vybavení, mohou využívat naše snadno přizpůsobitelné a škálovatelné přídavné spalování, které jsou specificky navrženy tak, aby opakovaně spalovali toxiny, kouř a prachové částice a výrazně snížily úrovně zápachu ve srovnání s neupraveným odsáváním.
Snažíme se být pro naše klienty inspirativním partnerem ke konverzaci a neustále hledáme nové trendy a inovace. Úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Naši inženýři jsou pravidelně vyškoleni v oblasti bezpečnosti výroby potravin a technologií ochrany životního prostředí. Pomáháme výrobcům splňovat a překračovat bezpečnostní standardy na pracovišti a udržovat nejvyšší úroveň odpovědnosti a kontroly životního prostředí. Těšíme se na další informace o vašem projektu, abychom vás mohli spojit se správným odborníkem!