Technologie pro potravinářský průmysl

Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě.  Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.

Číst více
Našli jsme 36 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Monitor alkoholového kvašení

Monitor alkoholového kvašení

Pro přesné srovnání míry konverze uhlíku a výtěžků u šesti souběžně probíhajících anaerobních fermentací. Velmi přesná charakteristika kvality fermentace Monitor procesů alkoholového kvašení od firmy Getinge Applikon je robustní a uživatelsky...

Osvětlený bioreaktor pro rostlinné buňky

Osvětlený bioreaktor pro rostlinné buňky

Lampy SSL (Solid state lamp) mají unikátní světelnou charakteristiku pro aplikace zahrnující kultivaci rostlinných buněk. Osvětlený bioreaktor se světelným zdrojem SSL je vhodný zejména pro laboratorní pěstování rostlin a dalších...

Pilotní extrakční linka na přírodní ingredience

Pilotní extrakční linka na přírodní ingredience

Předtím, než zakoupíte úplnou extrakční linku, musíte určit správné parametry procesu pro vaše výrobky. Malá extrakční linka pro zkušební provoz představuje ideální řešení pro testování a vývoj ve spolehlivé a...

Pilotní odpařovací linka pro získávání extraktů

Pilotní odpařovací linka pro získávání extraktů

Pro vývoj extrahovaných koncentrátů na bázi vody nebo alkoholu představuje malá pilotní odpařovací linka ideální řešení pro testování a vývoj produktů ve spolehlivé a snadno použitelné konfiguraci, případně pro výrobu...

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Plýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit provozní náklady a zvýšit flexibilitu obalování, aniž by se přitom snížila kvalita? Nejnovější kombinace temperovacího a potahovacího stroje využívá pokročilý...

Teploměr na temperování čokolády

Teploměr na temperování čokolády

Pro zachování a zlepšování kvality při výrobě čokolády potřebujete teploměr pro její temperování, který v přenosné a snadno použitelné jednotce zajistí přesné a rychlé odečítání hodnot teplotní křivky a teplotního...

Malý potahovač na čokoládu

Malý potahovač na čokoládu

Máte maloobjemovou výrobu, ale potřebujete potahovat ve špičkové kvalitě? Kvalitnější potahovače bývají obvykle k dispozici pouze pro výrobní linky s větší kapacitou, což pro menší výrobu bývá nepraktické a příliš...

Analyzátor čokolády

Analyzátor čokolády

Když navrhujete novou výrobní linku nebo nový produkt – nebo když chcete vylepšit ty stávající – testování dopadu chlazení na kvalitu čokolády pomocí tradičních metod je drahé a časově náročné....

Malý podavač se zásobníkem s pružnými stěnami

Malý podavač se zásobníkem s pružnými stěnami

V mnoha laboratorních aplikacích a výrobních procesech je třeba dávkovat malá množství práškových produktů do laboratorního vybavení nebo do nádob skutečně malých rozměrů. Obdobně v pilotních provozech je při simulaci...

Podavač se zásobníkem s pružnými stěnami

Podavač se zásobníkem s pružnými stěnami

Vzhledem k rozdílným vlastnostem suchých práškových produktů jsou k dávkování těchto materiálů plnicím šnekem požadovány specializované podavače. U špatně tekoucích a hrudkujících typů práškových produktů může interním mícháním docházet k...

Smršťovací systém laboratorního rozsahu s automatickou párou

Smršťovací systém laboratorního rozsahu s automatickou párou

Při řízení projektů balení do rukávových etiket může možnost rychlé výroby a zkoušek prototypů přinášet velkou konkurenční výhodu. Simulace tepelného tunelu pro aplikaci smrštitelných rukávových etiket pomocí přenosné demonstrační jednotky...

Laboratorní kuželová šneková vakuová sušárna

Laboratorní kuželová šneková vakuová sušárna

Laboratorní kuželová šneková vakuová sušárna se hodí zejména pro finální sušení práškových a zrnitých materiálů, past a viskózních kalů, obzvlášť pokud jsou křehké a/nebo citlivé na teplotu. Je vhodná pro...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.

Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.