Bezpečnost | Stroje a zařízení | Potraviny

V moderním potravinářském průmyslu je důležité zajistit, aby vaše výrobní zařízení bylo pro vaše zaměstnance bezpečné a bylo v souladu s ekologickými kontrolami týkajícími se jakýchkoli výtoků nebo výfuků, které by vaše linka mohla uvolnit. Kontroly bezpečnosti a ochrany životního prostředí zahrnují systém filtrace částic, uzavřené přepravy a zpracování výfukových plynů pro odstranění nebo minimalizaci toxinů, kouře nebo pachů.

Společnost Vekamaf má rozsáhlé zkušenosti se stroji, které jsou navrženy tak, aby chránily bezpečnost pracovní síly a vašeho výrobního prostředí, stejně jako širší prostředí mimo vaše zařízení. Naši inženýři vám pomohou vybrat správného dodavatele, abyste se ujistili, že máte optimální technologii pro splnění vašich bezpečnostních a ekologických požadavků co nejúčinnějším způsobem a zároveň bezproblémově integrujete s vašimi stávajícími zařízeními. Můžeme vám pomoci orientovat se v inovačních technologiích, které jsou nyní k dispozici pro výběr těch nejvhodnějších pro vaše potřeby.

Číst více
Našli jsme 18 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Průmyslový sterilizátor lahví

Průmyslový sterilizátor lahví

Sterilizace je při výrobě nápojů důležitý proces, kterým se zajišťuje...

CIP systém pro nápoje

CIP systém pro nápoje

Procesy typu clean-in place (CIP - čištění systémů na místě)...

Pasterizační tunel na nápoje

Pasterizační tunel na nápoje

V odvětví výroby nápojů se musí nápoje pasterizovat, aby se...

Vzduchový proplachovací systém na nádoby

Vzduchový proplachovací systém na nádoby

Tradiční systémy proplachování nádob vodou používané v potravinářství a farmaceutickém...

Tiskárna kódů na plechovky s integrovaným sušicím systémem

Tiskárna kódů na plechovky s integrovaným sušicím systémem

Když se má na plechovku určenou pro koncového zákazníka vytisknout...

Oplachovací a vysoušecí systém na nádoby

Oplachovací a vysoušecí systém na nádoby

Plnění nádob používaných pro nejrůznější spotřební produkty bývá spojeno s...

Mobilní sušička se vzduchovými noži na nádrže

Mobilní sušička se vzduchovými noži na nádrže

Sanitace a čištění velkých nádrží, jako jsou skladovací tanky nebo...

Sušička se vzduchovými noži pro velkokapacitní výrobu nápojů v plechovkách

Sušička se vzduchovými noži pro velkokapacitní výrobu nápojů v plechovkách

Pro velkovýrobu nápojů v plechovkách je klíčovým faktorem výrobní kapacita...

Sušička se vzduchovými noži na sáčky

Sušička se vzduchovými noži na sáčky

Mnoho potravinářských výrobků určených pro koncového spotřebitele se balí do...

Sušička se vzduchovými noži na lahve

Sušička se vzduchovými noži na lahve

Při plnění skleněných láhví během výroby nápojů zůstává při jejich...

Sušička se vzduchovými noži na sklenice

Sušička se vzduchovými noži na sklenice

Když se při výrobě potravin a nápojů produkt plní do...

Kontrolní rentgen na sklenice

Kontrolní rentgen na sklenice

Kontrola sklenic a lahví, zda v nich nejsou cizorodá tělesa,...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ

Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?

Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie pro bezpečnost a ochranu životního prostředí

Ve společnosti Vekamaf mohou naši inženýři představit řadu technologií, které vám pomohou dosáhnout vašich požadavků na ochranu životního prostředí a na pracovišti. Můžeme vám poradit s celou řadou testů ochranných pomůcek, jako jsou rukavice a ochranné obleky - obzvláště důležité v procesu čisté výroby nebo tam, kde se zachází s potenciálně škodlivými látkami.

Společnost Vekamaf vám může pomoci využívat širokou škálu zařízení, která jsou určena k tomu, aby odtahovala částice, prach a prášky, včetně laminárních kabin, vakuových filtrů a bubnů.

Potravinářské linky, které zahrnují zařízení na pražení, pečení nebo jiné vysokoteplotní kuchyňské vybavení, mohou využívat naše snadno přizpůsobitelné a škálovatelné přídavné spalování, které jsou specificky navrženy tak, aby opakovaně spalovali toxiny, kouř a prachové částice a výrazně snížily úrovně zápachu ve srovnání s neupraveným odsáváním.

Snažíme se být pro naše klienty inspirativním partnerem ke konverzaci a neustále hledáme nové trendy a inovace. Úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Naši inženýři jsou pravidelně vyškoleni v oblasti bezpečnosti výroby potravin a technologií ochrany životního prostředí. Pomáháme výrobcům splňovat a překračovat bezpečnostní standardy na pracovišti a udržovat nejvyšší úroveň odpovědnosti a kontroly životního prostředí. Těšíme se na další informace o vašem projektu, abychom vás mohli spojit se správným odborníkem!