Výzkum a vývoj | Stroje a zařízení | Potraviny

V zájmu udržení obchodní výhody je výzkum a vývoj (R&D) zásadní - a to jak pro navrhování nových potravinářských výrobků, tak i pro udržení nebo zvýšení kvality stávajících výrobků. Technologie výzkumu a vývoje potravin vyžaduje stroje, které dokážou přesně replikovat procesy, které se podílejí na výrobním prostředí v plném rozsahu, ale mají tvarový faktor a stopu, která je vhodná pro laboratorní a vývojové práce. Vybavení výzkumu a vývoje vyžaduje schopnost zpracovávat malé velikosti šarží, analyzovat a měřit kvalitu výrobku a umožňovat přesné zvětšení pilotních linek.

Ve společnosti Vekamaf rozumíme významu výzkumu a vývoje pro váš úspěch. Naši inženýři spolupracují s nejlepšími světovými dodavateli zařízení pro výzkum a vývoj v oblasti potravinářského průmyslu, abychom pro vaše požadavky získali nejvhodnější hardware. Věnujeme čas, abychom porozuměli vašim potřebám a zajistili jsme, že poskytneme řešení, která nejen plynou do vašeho stávajícího výzkumu a vývoje, ale umožní vám dosáhnout vynikajících výsledků. Můžeme vám pomoci procházet složitými možnostmi, které vám přinášejí nejvhodnější vývojové vybavení pro vaše výrobní prostředí.

Číst více
Našli jsme 37 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Pilotní extrakční linka na přírodní ingredience

Pilotní extrakční linka na přírodní ingredience

Předtím, než zakoupíte úplnou extrakční linku, musíte určit správné parametry...

Pilotní odpařovací linka pro získávání extraktů

Pilotní odpařovací linka pro získávání extraktů

Pro vývoj extrahovaných koncentrátů na bázi vody nebo alkoholu představuje...

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Plýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit...

Teploměr na temperování čokolády

Teploměr na temperování čokolády

Pro zachování a zlepšování kvality při výrobě čokolády potřebujete teploměr...

Malý potahovač na čokoládu

Malý potahovač na čokoládu

Máte maloobjemovou výrobu, ale potřebujete potahovat ve špičkové kvalitě? Kvalitnější...

Analyzátor čokolády

Analyzátor čokolády

Když navrhujete novou výrobní linku nebo nový produkt – nebo...

Malý podavač se zásobníkem s pružnými stěnami

Malý podavač se zásobníkem s pružnými stěnami

V mnoha laboratorních aplikacích a výrobních procesech je třeba dávkovat...

Podavač se zásobníkem s pružnými stěnami

Podavač se zásobníkem s pružnými stěnami

Vzhledem k rozdílným vlastnostem suchých práškových produktů jsou k dávkování...

Smršťovací systém laboratorního rozsahu s automatickou párou

Smršťovací systém laboratorního rozsahu s automatickou párou

Při řízení projektů balení do rukávových etiket může možnost rychlé...

Laboratorní kuželová šneková vakuová sušárna

Laboratorní kuželová šneková vakuová sušárna

Laboratorní kuželová šneková vakuová sušárna se hodí zejména pro finální...

Laboratorní vysokosmykový mixér

Laboratorní vysokosmykový mixér

Tento laboratorní mixér s vysokým smykovým působením je možné využít pro...

Nízkorýchlostní plnička tub

Nízkorýchlostní plnička tub

Zvyšující množství výrobků ve farmaceutickém, kosmetickém a potravinářském průmyslu se...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ

Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?

Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie pro prostředí výzkumu a vývoje v potravinářském průmyslu

Můžeme vám pomoci získat správné vybavení z velkého množství možností, včetně umožnění úplné replikace celého výrobního procesu, od testování a přípravy surovin až po konečný výdej produktu nebo balení produktu.

Ve společnosti Vekamaf můžeme dodat laboratorní zařízení pro zpracování přísad, jako jsou laboratorní mlýny, míchačky a bubnové sušárny, které vám umožňují otestovat dopad různých výrobních procesů na kvalitu výrobku. Tyto stroje s malým rozměrem vám poskytnou výsledky, které lze přesně zvětšit v produkci v plném rozsahu, což umožní, aby byly celé linky navrženy a testovány před instalací technologie.

Jsme také schopni poradit o zařízeních pro testování kvality výrobků, zejména pro jemné potravinářské výrobky, kde procesy v plném rozsahu mohou mít dramatický dopad na vzhled, chuť, vůni nebo pocit v ústech. Například náš sortiment čokoládových analyzátorů, tempermetrů a práškových testerů umožňuje navrhnout vysoce kvalitní výrobní linky na výrobu cukrářských výrobků a následně vám umožní pokračovat v monitorování průběžného hodnocení kvality.

Pokud váš výrobní proces zahrnuje destilaci nebo extrakci, můžeme vám doporučit nejmodernější škálu pilotních destilačních a extrakčních zařízení, které budou produkovat přesné a spolehlivé výsledky, které se dají snadno přizpůsobit výrobním procesům v plném rozsahu.

Při testování je důležité, aby laboratorní podmínky přesně odrážely výrobní prostředí. Náš sortiment odvlhčovačů, pilotních vymrazovacích, vakuových a fluidních sušáren zajišťuje, že vaše testovací a projektové práce budou vždy vést ke zlepšení vaší výroby.

Snažíme se být pro naše klienty inspirativním partnerem a neustále hledáme nové trendy a inovace. Úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Naši inženýři jsou pravidelně vyškoleni v technologiích výzkumu a vývoje potravin. Pomáháme výrobcům při navrhování a testování nových výrobních metod a výrobků, jakož i při zachování nejvyšší úrovně průběžné kontroly kvality a testování. Těšíme se na další informace o vašem projektu, abychom vás mohli spojit se správným odborníkem!