Kontinuální | Stroje a zařízení | Potraviny

Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě.  Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.

Číst více
Našli jsme 13 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Pilotní extrakční linka na přírodní ingredience

Pilotní extrakční linka na přírodní ingredience

Předtím, než zakoupíte úplnou extrakční linku, musíte určit správné parametry procesu pro vaše výrobky. Malá extrakční linka pro zkušební provoz představuje ideální řešení pro testování a vývoj ve spolehlivé a...

Pilotní odpařovací linka pro získávání extraktů

Pilotní odpařovací linka pro získávání extraktů

Pro vývoj extrahovaných koncentrátů na bázi vody nebo alkoholu představuje malá pilotní odpařovací linka ideální řešení pro testování a vývoj produktů ve spolehlivé a snadno použitelné konfiguraci, případně pro výrobu...

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Plýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit provozní náklady a zvýšit flexibilitu obalování, aniž by se přitom snížila kvalita? Nejnovější kombinace temperovacího a potahovacího stroje využívá pokročilý...

Malý potahovač na čokoládu

Malý potahovač na čokoládu

Máte maloobjemovou výrobu, ale potřebujete potahovat ve špičkové kvalitě? Kvalitnější potahovače bývají obvykle k dispozici pouze pro výrobní linky s větší kapacitou, což pro menší výrobu bývá nepraktické a příliš...

Malý podavač se zásobníkem s pružnými stěnami

Malý podavač se zásobníkem s pružnými stěnami

V mnoha laboratorních aplikacích a výrobních procesech je třeba dávkovat malá množství práškových produktů do laboratorního vybavení nebo do nádob skutečně malých rozměrů. Obdobně v pilotních provozech je při simulaci...

Podavač se zásobníkem s pružnými stěnami

Podavač se zásobníkem s pružnými stěnami

Vzhledem k rozdílným vlastnostem suchých práškových produktů jsou k dávkování těchto materiálů plnicím šnekem požadovány specializované podavače. U špatně tekoucích a hrudkujících typů práškových produktů může interním mícháním docházet k...

Hygienický peletovací lis

Hygienický peletovací lis

Výroba peletovaných a granulovaných potravinových výrobků vyžaduje pro své procesy vysoce efektivní hygienické lisy, s vysokou kvalitou výstupního produktu, určené pro velké provozy. Robustní peletovací lis potravinových výrobků se zlepšenou...

Kontinuální linka na pražení kakaových bobů

Kontinuální linka na pražení kakaových bobů

Při výrobě čokolády následuje po kondiciování a fermentování kakaa pražení, při kterém jsou extrahovány aromatické látky a kakaové máslo. Šetrné pražení při nízkých teplotách zajišťuje vynikající a konstantní chuť Kontinuální...

Pilotní destilační jednotka s molekulární destilací

Pilotní destilační jednotka s molekulární destilací

Potřebujete-li na základě pilotních zkoušek molekulární destilace získat výsledky přenositelné do větších provozů, destilujte nebo sušte pouze malá vzorková množství, od množství 30 kg surového materiálu. Modulární jednotka molekulární destilace,...

Pilotní destilační jednotka s destilací v rozprostřené vrstvě

Pilotní destilační jednotka s destilací v rozprostřené vrstvě

Potřebujete-li na základě pilotních zkoušek destilace v rozprostřené vrstvě získat výsledky přenositelné do větších provozů, destilujte nebo sušte pouze malá vzorková množství, od množství 30 kg surového materiálu. Modulární destilační...

Vícestupňová destilační jednotka pro pilotní provozy

Vícestupňová destilační jednotka pro pilotní provozy

Potřebujete-li získávat výsledky testů molekulární destilace a destilace v rozprostřené vrstvě, přenositelné do větších provozů, získané na základě zpracování pouze malých vzorků materiálů s vysokým bodem varu, teplotně citlivých, s...

Dezintegrátor médií s vysokou viskozitou

Dezintegrátor médií s vysokou viskozitou

Ingredience s velkou viskozitou zpracovávané jak v potravinářském, tak i v chemickém průmyslu vyžadují pro svoje zpracování speciální zařízení. Mezi kritické body, které mohou přípravu konzistentní pěny z ingrediencí s...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.

Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.