Zpracování | Stroje a zařízení | Potraviny

Stroje a zařízení na zpracování potravin transformují suroviny do složky potravin nebo hotového potravinářského výrobku. Stroje na zpracování potravin mohou používat fyzikální procesy, jako je řezání, mletí, míchání a vytlačování, nebo chemické procesy, jako je extrakce, koncentrace a konzervace.

Jiné zařízení na zpracování potravin se používá při vaření surovin do konečných produktů nebo jako součást konzervování nebo přípravy potravin. To zahrnuje procesy, jako je pasterizace a sušení. Pro dokončení procesu, strojní zařízení pro pytlování a balení potravin.

Společnost Vekamaf má zkušenosti s poskytováním poradenství v oblasti zařízení a aplikací pro zpracování potravin v celé řadě průmyslových odvětví. Spolupracujeme s našimi klienty, abychom plně porozuměli jejich specifickým požadavkům, abychom mohli poskytnout nestrannou radu o nejlepších technologiích pro Vaši aplikaci, vybrat nejlepší dodavatele a zajistit bezproblémovou integraci nových zařízení do Vaší výrobní linky. Naším cílem je snadné zpřístupnění nejnovější technologie zpracování potravin našim klientům.

Číst více
Našli jsme 158 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Plnička tub s dvousložkovou plnicí aplikací

Plnička tub s dvousložkovou plnicí aplikací

Široká škála farmaceutických, kosmetických a potravinářských produktů si žádá použití rozmanitých obalů. Automatická...

Kontinuální vysokorychlostní lopatkový mixér

Kontinuální vysokorychlostní lopatkový mixér

Kontinuální vysokorychlostní lopatkový mixér pro intenzivní míchání jemných a kohezivních prášků nabízí výhody...

Vertikální lopatková sušárna

Vertikální lopatková sušárna

Umožňuje zpracování práškových materiálů, filtračních koláčů, past, viskózních kalů a křehkých a/nebo na...

Mixér se středním smykem

Mixér se středním smykem

Míchací stroje se středním smykem se používají pro postupy, kde příliš vysoké smykové...

Fluidní lože pro mísení a granulaci

Fluidní lože pro mísení a granulaci

Systém je kombinací fluidní sušárny a intenzivního mísiče. Pokud potřebujete vysokokapacitní kontinuální systém...

Laboratorní kuželová šneková vakuová sušárna

Laboratorní kuželová šneková vakuová sušárna

Laboratorní kuželová šneková vakuová sušárna se hodí zejména pro finální sušení práškových a...

Laboratorní vysokosmykový mixér

Laboratorní vysokosmykový mixér

Tento laboratorní mixér s vysokým smykovým působením je možné využít pro simulaci různých postupů...

Sušárna pro aktivní sušení mrazem

Sušárna pro aktivní sušení mrazem

Sušení mrazem se využívá pro dehydrataci hodnotných produktů, které jsou příliš citlivé pro...

Kontinuální aglomerátor

Kontinuální aglomerátor

Intenzivní mísič může sloužit k výrobě homogenních směsí z práškových materiálů a kapalin různé viskozity....

Horkovzdušné sušení

Horkovzdušné sušení

Horkovzdušné sušení je proces odstraňování vlhkosti pomocí proudu horkého plynu procházejícího opačně proudícími...

Kuželová šneková vakuová sušárna

Kuželová šneková vakuová sušárna

Kuželová šneková vakuová sušárna se hodí zejména pro finální sušení práškových a zrnitých...

Formování plátů ze 3 různých hmot

Formování plátů ze 3 různých hmot

Formování tří hmot do tvarů a kombinací vrstev podle požadovaného konečného výrobku. Představujeme...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ

Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?

Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie pro zpracování, přípravu a balení potravin

Můžeme vám doporučit širokou škálu strojů pro přípravu přísad, včetně mixerů, sekacích strojů, drtičů, mlýnů a granulátorů pro vše od laboratorních vzorků a malých šaržových procesů až po plnohodnotné 24/7 linky s vysokým objemem. Pro přísady, které vyžadují speciální manipulaci, jako je káva nebo čokoláda, nabízí naše specializované strojní zařízení jemné zpracování pro maximální kvalitu, vůni a chuť produktu.

Mezi naše technologie zachování potravin patří systémy vakuového vymrazovacího sušení a nejmodernější vysoce výkonná zařízení pro sušení vzduchu s nízkou spotřebou energie a špičková infračervená strojní zařízení. Použití těchto nejnovějších technologií zlepšuje vzhled a chuť vašeho produktu při současném snížení nákladů na energii.

Díky vyhrazenému sortimentu zařízení pro pekárny a cukrovinky jsme schopni poradit o všech aspektech výroby, od nejmenších jediných lineárních extruderů až po velké čokoládové zařízení, a linky na ukládání cukrářských výrobků. Flexibilní a modulární systémy jsou naší specializací a přinášejí nové možnosti vaší stávající výrobě s jednoduchou integrací do vašich procesů.

Můžeme také nabídnout zařízení pro vaření a topení, včetně praček, fritézy, kotlů a tlakových hrnců. Můžeme doporučit vysoce specializované kuchyňské stroje, jako jsou vařící systémy pro želé a žvýkačky a pro tvrdé bonbóny, a průmyslové kuchyňské sporáky pro omáčky a džemy.

Snažíme se být pro naše klienty inspirativním partnerem ke konverzaci, a neustále hledáme nové trendy a inovace. Úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Naši inženýři jsou pravidelně vyškoleni v technologiích zpracování potravin. Pomáháme zákazníkům, aby zlepšili kvalitu svých potravinářských výrobků a zvýšili flexibilitu a efektivitu jejich výrobních linek. Těšíme se na další informace o vašem projektu, abychom vás mohli spojit se správným odborníkem!