Technologie pro potravinářský průmysl

Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě.  Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.

Číst více
Našli jsme 6 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Extrudér na pekařské hmoty

Extrudér na pekařské hmoty

Chcete vyrábět co nejširší sortiment extrudovaných nebo plněných produktů, ale nechcete přitom obětovat kvalitu a flexibilitu? Klasické systémy bývají navrženy pro dosažení vynikajících výsledků jen s úzkým sortimentem hmot. Nevýhodou...

Automatická řezačka vaků

Automatická řezačka vaků

Při ručním vyprazdňování vaků a při manipulaci s nimi může prašnost dosahovat nepřijatelné úrovně. Může hrozit i nebezpečí v případě kontaktu produktu s kůží nebo při jeho inhalaci. Obtížné může...

Systém na vyprázdnění velkoobjemových vaků

Systém na vyprázdnění velkoobjemových vaků

Prašnost, ztráta produktu a jeho kontaminace, to jsou hlavní rizika při vysypávání produktů z různých typů velkoobjemových vaků. Rozdíly dané typem materiálu a vaků, aspekty týkající se prostředí, kapacita systému...

Hygienická linka pro manipulaci s FIBC

Hygienická linka pro manipulaci s FIBC

Je mnoho faktorů, které je při manipulaci s vaky FIBC nebo velkoobjemovými vaky uvážit. Zejména druh produktu, typ používaných vaků, aspekty prostředí, kapacitu systému a otázky rozpočtu. Vaky musí být...

Linka na zpracování kakaového másla s filtračním systémem

Linka na zpracování kakaového másla s filtračním systémem

Kakaové máslo po vylisování nikdy není zcela bez obsahu pevných látek. Zpracování kakaového másla proto musí zahrnovat filtraci a temperování, a až poté může být vytemperované kakaové máslo plněno a...

Vytlačovací lis

Vytlačovací lis

Konečné produkty mohou být vytlačovány do různých tvarů, rozdílné mohou být i jejich charakteristiky. Jejich vlastnosti jsou dány jednak řízením geometrie výstupní trysky, jednak hodnotami tlaku a teploty substrátu při...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.

Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.