Technologie pro potravinářský průmysl

Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě.  Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.

Číst více
Našli jsme 18 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Stroj na konšování čokolády pro malé dávky a labortorní použití

Stroj na konšování čokolády pro malé dávky a labortorní použití

Konšování hraje v procesu rozvinutí chuti čokolády naprosto klíčovou roli. Laboratorní zkoušky a práce spojené s vývojem potřebují malé konšovací stroje, vybavené přesným řízením parametrů procesu. Konšování malých homogenních dávek...

Podélný stroj na konšování čokolády

Podélný stroj na konšování čokolády

Vysoce kvalitní čokoláda vyžaduje speciální konšování. Přesné řízení teploty a parametrů míchání jsou nezbytnou potřebou ke zlepšení chuti a zajištění konzistentní kvality. Konšování vysoce kvalitní čokolády s přesným řízením Podélný...

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to vše vyžaduje stroj na výrobu čokolády s malou kapacitou. Přeměna kakaových bobů v tabulky jemné čokolády v...

Malý podavač se zásobníkem s pružnými stěnami

Malý podavač se zásobníkem s pružnými stěnami

V mnoha laboratorních aplikacích a výrobních procesech je třeba dávkovat malá množství práškových produktů do laboratorního vybavení nebo do nádob skutečně malých rozměrů. Obdobně v pilotních provozech je při simulaci...

Podavač se zásobníkem s pružnými stěnami

Podavač se zásobníkem s pružnými stěnami

Vzhledem k rozdílným vlastnostem suchých práškových produktů jsou k dávkování těchto materiálů plnicím šnekem požadovány specializované podavače. U špatně tekoucích a hrudkujících typů práškových produktů může interním mícháním docházet k...

Rotační podavač pro lehké průmyslové aplikace

Rotační podavač pro lehké průmyslové aplikace

V některých lehkých průmyslových aplikacích je pro činnost podavače k dispozici jen limitovaný rozdíl tlaků. Vzduchový uzávěr nebo bariéra vůči explozi s minimální změnou tlaku Podavač TBMA S-AX ‘Smart-Lite’ je...

Horizontální dávkovací podavač pro speciální průmyslové aplikace

Horizontální dávkovací podavač pro speciální průmyslové aplikace

V některých případech není k dispozici žádný standardní podavač vhodný pro konkrétní dopravní aplikaci. Unikátní řízení výstupních aplikací pomocí rotačního podavače přesně „na míru“ Horizontální dávkovací podavač TBMA HZ může...

Rotační podavač pro těžké průmyslové aplikace

Rotační podavač pro těžké průmyslové aplikace

Doprava práškových a granulovaných materiálů pneumatickými dopravníkovými systémy vyžaduje konzistentní a bezpečnou funkci podavače. Dávkování a výstup materiálů v náročných podmínkách TBMA dodává tři rotační podavače určené do těžkých aplikací....

Dvoukanálový rozdělovací uzavírací podavač

Dvoukanálový rozdělovací uzavírací podavač

Při rozdělování a spojování práškových a granulovaných tuhých látek v dopravníkových manipulačních systémech jsou často požadovány krátké doby přepnutí. Rychlé přepnutí kanálů v pneumatických a vakuových dopravníkových vedeních Dvoukanálový rozdělovací...

2-cestný klapkový rozdělovací podavač

2-cestný klapkový rozdělovací podavač

Směrování práškového materiálu, pelet nebo granulí ze zdroje do dvou cílových bodů musí být realizováno tak, aby nedocházelo ke vzniku turbulencí a ke ztrátě tlaku. Rozdělení neabrazivních volně tekoucích produktů...

Dávková tekutá konše

Dávková tekutá konše

Konšování je proces, při kterém dochází k redistribuci tukové fáze a chuťových látek z kakaové sušiny. Proces je důležitý zejména proto, že výrazně ovlivňuje texturu a chuť hotové čokolády, proto jsou...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.

Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.