Rozmělňování | Stroje a zařízení | Potraviny

Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě.  Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.

Číst více
Našli jsme 13 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Vertikální kulové mlýny pro rafinaci čokolády

Vertikální kulové mlýny pro rafinaci čokolády

Kulové mlýny a mlýny s poháněným médiem jsou ideální na výrobu velmi jemných prášků....

Horizontální kulový mlýn na válcování čokolády

Horizontální kulový mlýn na válcování čokolády

Pro přípravu velmi jemných prášků je možné využít kulový mlýn nebo kulový mlýn...

Dvouválcová válcovací stolice na předzpracování čokolády

Dvouválcová válcovací stolice na předzpracování čokolády

Tyto stroje se obvykle používají ke zjemňování a kalibrování rozměrů krystalů cukru v dávce...

Tříválcová stolice na zpracování čokolády

Tříválcová stolice na zpracování čokolády

Ideální na mísení, mletí a uhlazování produktů při výrobě čokoládových hmot, náplní a...

Pětiválcová stolice na zpracování čokolády

Pětiválcová stolice na zpracování čokolády

Pokud máte v úmyslu vyrábět klasickou čokoládu vysoké kvality, je pro vás stolice 5...

Mísič a válcovací stroj na čokoládové náhražky

Mísič a válcovací stroj na čokoládové náhražky

Tento systém je určen pro snadné mísení a rafinování maloobjemových dávek kakaové hmoty,...

Laboratorní kulový mlýn na výrobu čokolády

Laboratorní kulový mlýn na výrobu čokolády

Kulové mlýny jsou mlecí stroje válcovitého tvaru používané pro mletí, mísení nebo rafinování...

Kontinuální linka na výrobu čokolády s vertikálními kulovými mlýny

Kontinuální linka na výrobu čokolády s vertikálními kulovými mlýny

Pro mísení a rafinování roztavené kakaové hmoty, cukru a lecitinu je možné využít...

Dávkový stroj na výrobu čokolády s vertikálním kulovým mlýnem

Dávkový stroj na výrobu čokolády s vertikálním kulovým mlýnem

Pro mísení a rafinování roztavené kakaové hmoty, cukru a lecitinu je možné využít...

Kontinuální linka na výrobu čokolády s horizontálními kulovými mlýny

Kontinuální linka na výrobu čokolády s horizontálními kulovými mlýny

Pro mísení a rafinování roztavené kakaové hmoty, cukru a lecitinu je možné využít...

Dávková linka na výrobu čokolády s horizontálními kulovými mlýny

Dávková linka na výrobu čokolády s horizontálními kulovými mlýny

Pro mísení a rafinování roztavené kakaové hmoty, cukru a lecitinu je možné využít...

Mísič a hnětač pro receptury s cukerným základem

Mísič a hnětač pro receptury s cukerným základem

Při výrobě čokoládových hmot s cukerným základem je pro výběr vhodného zařízení rozhodující jemnost...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ

Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?

Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.

Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.