Sušení | Stroje a zařízení | Potraviny

Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě.  Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.

Číst více
Našli jsme 14 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Vertikální lopatková sušárna

Vertikální lopatková sušárna

Umožňuje zpracování práškových materiálů, filtračních koláčů, past, viskózních kalů a křehkých a/nebo na...

Fluidní lože pro mísení a granulaci

Fluidní lože pro mísení a granulaci

Systém je kombinací fluidní sušárny a intenzivního mísiče. Pokud potřebujete vysokokapacitní kontinuální systém...

Laboratorní kuželová šneková vakuová sušárna

Laboratorní kuželová šneková vakuová sušárna

Laboratorní kuželová šneková vakuová sušárna se hodí zejména pro finální sušení práškových a...

Sušárna pro aktivní sušení mrazem

Sušárna pro aktivní sušení mrazem

Sušení mrazem se využívá pro dehydrataci hodnotných produktů, které jsou příliš citlivé pro...

Horkovzdušné sušení

Horkovzdušné sušení

Horkovzdušné sušení je proces odstraňování vlhkosti pomocí proudu horkého plynu procházejícího opačně proudícími...

Kuželová šneková vakuová sušárna

Kuželová šneková vakuová sušárna

Kuželová šneková vakuová sušárna se hodí zejména pro finální sušení práškových a zrnitých...

Pásová sušárna/chladič pro pelety a granule

Pásová sušárna/chladič pro pelety a granule

Průmyslová odvětví zpracovávající materiál do formy pelet, prášku nebo drobivých hmot potřebují pro...

Kontinuální fluidní sušárna

Kontinuální fluidní sušárna

Pevný produkt je profukován proudem plynu, který způsobí jeho fluidizaci. Mechanický pohyb fluidního...

Kontinuální linka na pražení kakaových bobů

Kontinuální linka na pražení kakaových bobů

Při výrobě čokolády následuje po kondiciování a fermentování kakaa pražení, při kterém jsou...

Linka na zpracování kakaového prášku

Linka na zpracování kakaového prášku

Kakaové boby se nejprve fermentují, suší, praží a odslupkují. Tak se získá kakaová...

Sušárna se sušením v tenké vrstvě

Sušárna se sušením v tenké vrstvě

Sušení rozpuštěných nebo kalných krystalizujících nebo amorfních produktů do formy sypkého prášku. Vertikální...

Odvlhčovače vzduchu

Odvlhčovače vzduchu

U postupů a produktů citlivých na vlhkost může používání vysoušečů vzduchu pomoci výrazně snížit...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ

Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?

Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.

Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.