Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě. Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.
Číst víceChcete vyrábět co nejširší sortiment extrudovaných nebo plněných produktů, ale nechcete přitom obětovat kvalitu a flexibilitu? Klasické systémy bývají navrženy pro dosažení vynikajících výsledků jen s úzkým sortimentem hmot. Nevýhodou...
Potřebujete vyrábět produkty s nějakým vzorem ve značném objemu, ale děláte si starosti s kvalitou? Tradiční stroje bývají kompromisem mezi rychlostí a přesností. Navíc mají jen úzkou škálu hmot, které...
Pokud chcete vyrábět produkty té nejvyšší kvality z choulostivých směsí, klasické plniče mohou být příliš agresivní a hmotu zpracovat až příliš. Potřebujete stroj, který byl zkonstruován speciálně pro maloobjemovou výrobu...
Potřebujete vyrábět co nejkvalitnější produkty z jedné suroviny? Tradiční stroje mohou být na dosažení dokonalých výsledků příliš agresivní, protože hmotu často zpracovávají až příliš intenzivně, což pak vede k nižší...
Pro maloobjemové provozy nebo laboratorní využití pro výrobu dutých čokoládových figurek. Nezávislý rotační pohyb pro perfektně rovnoměrnou tloušťku stěny COLLMANN 4904 od firmy Hacos je kompaktní 4ramenný rotační stroj s nezávislým...
Pro velkokapacitní výrobu dutých čokoládových figurek. Začněte s výrobou čokoládových figurek ve velkém COLLMANN 4905 od firmy Hacos je 20ramenný rotační stroj na výrobu dutých čokoládových výrobků. Nezávislý rotační pohyb zajišťuje...
Spojování dvou částí čokoládové formičky do tvarů vajíček, kuliček, mořských plodů a jiných trojrozměrných tvarů. Začněte s výrobou plněných čokoládových produktů Zařízení HBM 720 společnosti Hacos je automatický systém pro...
Nabízí automatizaci procesu formování bonbonů, tabulek a košíčků v malovýrobě. Pusťte se do automatizace Vašeho procesu tvarování Zařízení HML 480 S společnosti Hacos je ekonomicky výhodná linka pro formování čokolády...
Tavení a temperace čokolády pro její ruční odlévání. Připravujte čokoládu stejně jako čokoládovny po celém světě Zařízení Hand moulding machine společnosti Hacos je ruční temperovací stroj, považovaný za cenově nejvýhodnější...
Perfektní volba, chcete-li zvýšit svou produkci tabulek čokolády nebo plněných čokoládových bonbonů. Odlévání tabulek čokolády nebo spodních částí plněných čokoládových bonbonů S kapacitou 12 odlití za minutu představuje zařízení HML...
Konečné produkty mohou být vytlačovány do různých tvarů, rozdílné mohou být i jejich charakteristiky. Jejich vlastnosti jsou dány jednak řízením geometrie výstupní trysky, jednak hodnotami tlaku a teploty substrátu při...
Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.
Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.