Pro jakýkoli výrobní proces, který vyžaduje manipulaci s pevnými látkami je důležité, aby zařízení, které jste si vybrali, poskytovalo spolehlivost a flexibilitu při správném zacházení s potravinami. Stroje pro manipulaci s pevnými látkami zahrnují skladovací řešení, zařízení pro dopravu pevných látek do výrobních prostor, výrobní postupy včetně rozmělňování, drcení, mletí, sekání a konečné balení. V potravinářském průmyslu existuje také požadavek na rozsáhlé výrobní nebo dokončovací zařízení, kde tuhé látky vyžadují procesy, jako je vaření, vaření v páře, konzervování nebo zavařování.
Ve společnosti Vekamaf mají naši inženýři dlouholeté zkušenosti v oblasti potravinářského průmyslu, které poskytují poradenství zákazníkům o nejnovějších strojích pro manipulaci a zpracování pevných látek. Spolupracujeme s některými nejinovativnějšími dodavateli na trhu, abychom přinesli našim klientům nejlepší řešení pro své jedinečné výzvy v oblasti zpracování a manipulace s pevnými látkami. Jsme schopni analyzovat vaše požadavky a poskytnout vám doporučení, která vám poskytnou řešení, která bez problémů fungují ve vašem výrobním prostředí, přičemž budou využívat nejmodernější technologie.
Čištění vakuových sušáren s promícháváním může být obtížné, proto nejsou vhodné pro provozy se zpracováváním více produktů. Čištění může být vzhledem k přítomnosti míchacího ústrojí nesnadné a může vést ke...
Obtížnost čištění policových vakuových sušáren může představovat problém především při zpracování citlivých produktů či při použití sušárny pro více produktů. Čištění po použití sušárny může vést k delším prostojům a...
Technologie loupání je spojena s rizikem lámání ovesných zrn, pokud systém není nastavitelný na křehké materiály. Agresivní loupání nejen snižuje výnos, ale vede k delším prostojům, protože úlomky zrna stroj zasypávají....
Zpracovaná zrna absorbují vlhkost v celé výrobní lince. Snížení tohoto obsahu vody je zásadní pro kvalitu a trvanlivost, ale dosáhnout toho u choulostivých materiálů, jako jsou ovesné vločky, může být...
Jedním z hlavních aspektů vysoké kvality zpracovaného ovsa je konzistentní velikost vloček. Ale výroba homogenního tvaru a tloušťky v kontinuálním systému vyžaduje přesné řezání s minimálními prostoji. Vločkové jádro s...
Dětské ovesné vločky, které se používají jako zahušťovadla potravin a polev, musí mít stejnou velikost. Ale řezání zrn na správný profil je složitý proces a dosažení jednotné kvality vloček ve...
Detekce nečistot ve zpracovaném obilí je dnes stále náročnější, protože se zvyšuje produkční kapacita. Kromě kontaminantů, jako jsou cizí nebo zlomená zrna, mají zbarvená jádra nepříznivý dopad na kvalitu produktu....
Obiloviny, jako je oves a předvařená rýže, mají vysoký obsah tuku a musí být před zpracováním stabilizovány. Zahřívání obilovin inaktivuje enzymy uvnitř zrna, což umožňuje uvolnění přirozené chuti při pražení....
Nepřesné třídění ovsa a jiných obilovin snižuje výnos. Aby se zabránilo plýtvání, musí být loupaná a neloupaná jádra pečlivě oddělena. Kromě výrobní kapacity snižuje chybná separace i kvalitu konečného produktu....
Jemné chmýří pokrývající ovesná zrna komplikuje čištění stroje na zpracování zrn. Vlákna podobná vlasům si najdou cestu do zákoutí stroje a hrozí ucpání systémů. Ne každé zrno ovsa se však...
Loupání je základním krokem při zpracování zrna, ale snižuje výnos, pokud není prováděno pečlivě. Při agresivních metodách loupání hrozí rozbití materiálu zrna nebo zhoršení jeho kvality. Předběžnou úpravou plev se...
Účinná počáteční příprava ovoce a zeleniny na výrobu může být bez příslušného zařízení obrovským problémem. A proto, pokud hledáte řešení, které je schopno účinně odstranit ty nejodolnější nečistoty z produktů,...
Zkušenosti společnosti Vekamaf zahrnují všechny aspekty skladování a manipulace s pevnými složkami, včetně systémů skladování v silu a systémů extrakce, vakuových dopravníků a ručních a automatických ventilových systémů. U hotových výrobků nebo zpracovaných složek nabízíme poradenství v oblasti pytlování, konzervování a balících strojů včetně nejnovějších plně automatizovaných paletovacích a skladovacích systémů.
Máme zkušenosti se zpracováním, manipulací a vybavením pro speciální a jemné tuhé látky, jako je kakao, káva a koření. Vekamaf může dodat celou škálu strojů na rozmělňování, drcení a třídění, stejně jako pražící stroje, sušárny a zařízení pro lisování za studena, všechny navržené speciálně pro získání maximální chuti a vůně.
Zařízení na zpracování potravin zahrnují sekače, drtiče, strouhače přísad a mlýny a jsme schopni poradit na všech výrobních stupních, od drobných maloobchodních strojů až po průmyslové velkoobjemové 24/7 výrobní linky.
Doplněním fyzického zařízení pro zpracování je možné také poradit s řadou kontrolních zařízení pro účely bezpečnosti a kontroly kvality. Patří sem systémy RTG kontroly, detekční systémy kovů, kontrolní váhy a další.
Snažíme se být pro naše klienty inspirativním partnerem ke konverzaci a neustále hledáme nové trendy a inovace. Úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Naši inženýři jsou pravidelně vyškoleni v oblasti manipulace s pevnými látkami pro potravinářský průmysl. Pomáháme výrobním zařízením, abychom zlepšili kvalitu jejich pevných složek a manipulaci s produkty, a také zlepšili efektivitu a rychlost jejich výrobních linek. Těšíme se na další informace o vašem projektu, abychom vás mohli spojit se správným odborníkem!