Propojujeme výrobní závody a výrobce s výrobci potravinářských a balicích zařízení. Prohlédněte si potravinářské technologie na naší platformě nebo nás kontaktujte, abychom porozuměli vaší výrobní výzvě.
Propojujeme výrobní závody a výrobce s výrobci potravinářských a balicích zařízení. Prohlédněte si potravinářské technologie na naší platformě nebo nás kontaktujte, abychom porozuměli vaší výrobní výzvě.
Jaký typ zařízení hledáte?
Tu naleznete nejvhodnější řešení, nebo procházejte více a prozkoumejte technologii výroby potravin.
Pro přesné srovnání míry konverze uhlíku a výtěžků u šesti souběžně probíhajících anaerobních fermentací. Velmi přesná charakteristika kvality fermentace Monitor procesů alkoholového kvašení od firmy Getinge Applikon je robustní a uživatelsky...
Lampy SSL (Solid state lamp) mají unikátní světelnou charakteristiku pro aplikace zahrnující kultivaci rostlinných buněk. Osvětlený bioreaktor se světelným zdrojem SSL je vhodný zejména pro laboratorní pěstování rostlin a dalších...
Od potravin až po farmacii je homogenizace nezbytným krokem ve výrobním procesu, který zajišťuje jednotnost produktu zlepšením jeho fyzikálních vlastností. Pokud není homogenizován, může tekutý produkt časem degenerovat, což vede...
Technologie loupání je spojena s rizikem lámání ovesných zrn, pokud systém není nastavitelný na křehké materiály. Agresivní loupání nejen snižuje výnos, ale vede k delším prostojům, protože úlomky zrna stroj zasypávají....
Zpracovaná zrna absorbují vlhkost v celé výrobní lince. Snížení tohoto obsahu vody je zásadní pro kvalitu a trvanlivost, ale dosáhnout toho u choulostivých materiálů, jako jsou ovesné vločky, může být...
Jedním z hlavních aspektů vysoké kvality zpracovaného ovsa je konzistentní velikost vloček. Ale výroba homogenního tvaru a tloušťky v kontinuálním systému vyžaduje přesné řezání s minimálními prostoji. Vločkové jádro s...
Dětské ovesné vločky, které se používají jako zahušťovadla potravin a polev, musí mít stejnou velikost. Ale řezání zrn na správný profil je složitý proces a dosažení jednotné kvality vloček ve...
Detekce nečistot ve zpracovaném obilí je dnes stále náročnější, protože se zvyšuje produkční kapacita. Kromě kontaminantů, jako jsou cizí nebo zlomená zrna, mají zbarvená jádra nepříznivý dopad na kvalitu produktu....
Udržitelné, odpovědné… a rentabilní Roční globální trh s hmyzími...
Číst víceVentilex v nedávné době pozoruje, že řada zákazníků má limitovaný...
Číst víceSpolečnost Premier Tech Chronos s hrdostí oznamuje, že na letošní...
Číst víceV posledních letech krize často slýcháme slovo „úspory“, a to...
Číst víceHledáte zařízení nebo způsob jak zlepšit váš výrobní proces? Zapojte nás do procesu a povězte nám o svém projektu! Spojíme vás s výrobci technologii, kteří nejlépe odpovídá vaši výrobní výzvě.
Dobrý den, rádi si vás vyslechneme. Napište nám a budeme se snažit odpovědět do 24 hodin. Nebo nám zavolejte na +421 911 611 194
Všechna vaše data jsou důvěrná
Pro přesné srovnání míry konverze uhlíku a výtěžků u šesti souběžně probíhajících anaerobních fermentací. Velmi přesná charakteristika kvality fermentace Monitor procesů alkoholového kvašení od firmy Getinge Applikon je robustní a uživatelsky...
Lampy SSL (Solid state lamp) mají unikátní světelnou charakteristiku pro aplikace zahrnující kultivaci rostlinných buněk. Osvětlený bioreaktor se světelným zdrojem SSL je vhodný zejména pro laboratorní pěstování rostlin a dalších...
Od potravin až po farmacii je homogenizace nezbytným krokem ve výrobním procesu, který zajišťuje jednotnost produktu zlepšením jeho fyzikálních vlastností. Pokud není homogenizován, může tekutý produkt časem degenerovat, což vede...
Technologie loupání je spojena s rizikem lámání ovesných zrn, pokud systém není nastavitelný na křehké materiály. Agresivní loupání nejen snižuje výnos, ale vede k delším prostojům, protože úlomky zrna stroj zasypávají....
Zpracovaná zrna absorbují vlhkost v celé výrobní lince. Snížení tohoto obsahu vody je zásadní pro kvalitu a trvanlivost, ale dosáhnout toho u choulostivých materiálů, jako jsou ovesné vločky, může být...
Jedním z hlavních aspektů vysoké kvality zpracovaného ovsa je konzistentní velikost vloček. Ale výroba homogenního tvaru a tloušťky v kontinuálním systému vyžaduje přesné řezání s minimálními prostoji. Vločkové jádro s...
Dětské ovesné vločky, které se používají jako zahušťovadla potravin a polev, musí mít stejnou velikost. Ale řezání zrn na správný profil je složitý proces a dosažení jednotné kvality vloček ve...
Detekce nečistot ve zpracovaném obilí je dnes stále náročnější, protože se zvyšuje produkční kapacita. Kromě kontaminantů, jako jsou cizí nebo zlomená zrna, mají zbarvená jádra nepříznivý dopad na kvalitu produktu....
Jaký typ zařízení hledáte?
Tu naleznete nejvhodnější řešení, nebo procházejte více a prozkoumejte technologii výroby potravin.
Udržitelné, odpovědné… a rentabilní Roční globální trh s hmyzími...
Číst víceVentilex v nedávné době pozoruje, že řada zákazníků má limitovaný...
Číst víceSpolečnost Premier Tech Chronos s hrdostí oznamuje, že na letošní...
Číst víceV posledních letech krize často slýcháme slovo „úspory“, a to...
Číst víceDobrý den, rádi si vás vyslechneme. Napište nám a budeme se snažit odpovědět do 24 hodin. Nebo nám zavolejte na +421 911 611 194
Všechna vaše data jsou důvěrná