• PROCESNÍ TECHNOLOGIE
    • Balicí Zařízení
    • Biotech Zařízení
    • Průmyslové Mixéry
    • Průmyslové Inspekční Zařízení
  • O nás
  • Kontakty
Logo

TECHNOLOGICKÁ PODPORA PRO VAŠI VÝROBU

Jaké potraviny zpracovávate?

Propojujeme výrobní závody a výrobce s výrobci potravinářských a balicích zařízení. Prohlédněte si potravinářské technologie na naší platformě nebo nás kontaktujte, abychom porozuměli vaší výrobní výzvě.

Ovocní dřeň

Čokoláda

Omáčky

Produkujete další potraviny? Dostali jsme vás!

Jaký typ zařízení hledáte?
Tu naleznete nejvhodnější řešení, nebo procházejte více a prozkoumejte technologii výroby potravin.

Prozkoumejte více technologii zpracování potravin

Řešení zpracování potravin

Found solutions

Tenderizér pro drůbež, maso a mořské plody
Tenderizér pro drůbež, maso a…

V potravinářském průmyslu má zásadní význam dosažení rovnoměrné křehkosti masných výrobků při zachování celistvosti svaloviny. Tradiční metody často postrádají přesnost, která je nutná k zajištění stálé kvality a optimální absorpce...

Povrchový pasterizátor pro potraviny s nízkou vlhkostí
Povrchový pasterizátor pro potraviny s…

Zajištění povrchu bez patogenů na potravinách s nízkou vlhkostí, jako jsou ořechy, aniž by byl ovlivněn jejich syrový vzhled, je významnou výzvou v oblasti bezpečnosti potravin. Vysokoteplotní pasterizace s krátkou...

Spirálový pasterizační systém pro balené potraviny
Spirálový pasterizační systém pro balené…

V potravinářském průmyslu je zásadní zajistit trvanlivost a kvalitu balených výrobků, jako jsou hotová jídla, uzeniny a tortellini. Tradiční metody často vedou k nerovnoměrnému ohřevu, což ohrožuje kvalitu konečného výrobku...

Dvouzónová spirálová trouba pro velkokapacitní pečení
Dvouzónová spirálová trouba pro velkokapacitní…

Při výrobě potravin ve velkém měřítku je dosažení rovnoměrného vaření a udržení vysokého výkonu zásadní výzvou. Běžné trouby se často potýkají s nerovnoměrným rozložením teploty, což ovlivňuje kvalitu a účinnost...

Vysokorychlostní impingementová pec pro zpracování potravin
Vysokorychlostní impingementová pec pro zpracování…

Při zpracovávání různých obalovaných i neobalovaných potravin je zásadní zajistit rovnoměrné vaření při zachování špičkové výrobní kapacity. Tradiční trouby mají často problémy s dosažením rovnoměrného přenosu tepla, což vede k...

Vysokorychlostní vertikální impingementová pec na maso a drůbež
Vysokorychlostní vertikální impingementová pec na…

Při průmyslovém vaření masa a drůbeže je nezbytné dosáhnout rovnoměrného vaření a optimální kvality výrobků. Tradiční trouby často nedokážou dosáhnout konzistentních výsledků, což vede k rozdílům v textuře a barvě...

Kontinuální vařič drůbeže a masných výrobků
Kontinuální vařič drůbeže a masných…

Středně velké potravinářské podniky často čelí výzvám, jak udržet stálou kvalitu vaření a zároveň optimalizovat využití výrobních prostor a inženýrských sítí. Zajištění rovnoměrného propečení a zhnědnutí výrobků při současném zkrácení...

Spirálová trouba pro velkokapacitní vaření
Spirálová trouba pro velkokapacitní vaření

V potravinářství je náročné dosáhnout rovnoměrného vaření obalovaných i neobalovaných výrobků při zachování hygienických norem. Tradiční trouby mají často problémy s konzistencí a hygienou v prostředí s vysokým výkonem. Optimalizace...

Projděte si technologii

Krátké příběhy o potravinářských procesoch

Zpracování proteinu hmyzu
Zpracování proteinu hmyzu

Udržitelné, odpovědné… a rentabilní   Roční globální trh s hmyzími...

Číst více
Úspora paliva a energií s novým servisním programem od Ventilexu
Úspora paliva a energií s novým…

Ventilex v nedávné době pozoruje, že řada zákazníků má limitovaný...

Číst více
Společnost Premier Tech Chronos získala nejprestižnější ocenění od společnosti FANUC Robotics
Společnost Premier Tech Chronos získala nejprestižnější…

Společnost Premier Tech Chronos s hrdostí oznamuje, že na letošní...

Číst více
Jedlé oleje a požadavky trhu
Jedlé oleje a požadavky trhu

V posledních letech krize často slýcháme slovo „úspory“, a to...

Číst více
více příběhů

Nějaké otázky? Pošlete nám zprávu!

Hledáte zařízení nebo způsob jak zlepšit váš výrobní proces? Zapojte nás do procesu a povězte nám o svém projektu! Spojíme vás s výrobci technologii, kteří nejlépe odpovídá vaši výrobní výzvě.

Tomáš Vích

Dobrý den, rádi si vás vyslechneme. Napište nám a budeme se snažit odpovědět do 24 hodin. Nebo nám zavolejte na +421 911 611 194

Kontaktujte nás

Všechna vaše data jsou důvěrná




    Děkujeme, že jste nás kontaktovali!

    Děkujeme, že jste nás kontaktovali ohledně vašeho projektu. Jeden z našich kolegů se vám ozve do 24 hodin.

    Přejeme vám krásný den!

    Jaké potraviny zpracovávate?

    Ovocní dřeň

    Čokoláda

    Omáčky

    Jaký typ spracování potravin využíváte

    Found solutions

    Tenderizér pro drůbež, maso a mořské plody
    Tenderizér pro drůbež, maso a…

    V potravinářském průmyslu má zásadní význam dosažení rovnoměrné křehkosti masných výrobků při zachování celistvosti svaloviny. Tradiční metody často postrádají přesnost, která je nutná k zajištění stálé kvality a optimální absorpce...

    Povrchový pasterizátor pro potraviny s nízkou vlhkostí
    Povrchový pasterizátor pro potraviny s…

    Zajištění povrchu bez patogenů na potravinách s nízkou vlhkostí, jako jsou ořechy, aniž by byl ovlivněn jejich syrový vzhled, je významnou výzvou v oblasti bezpečnosti potravin. Vysokoteplotní pasterizace s krátkou...

    Spirálový pasterizační systém pro balené potraviny
    Spirálový pasterizační systém pro balené…

    V potravinářském průmyslu je zásadní zajistit trvanlivost a kvalitu balených výrobků, jako jsou hotová jídla, uzeniny a tortellini. Tradiční metody často vedou k nerovnoměrnému ohřevu, což ohrožuje kvalitu konečného výrobku...

    Dvouzónová spirálová trouba pro velkokapacitní pečení
    Dvouzónová spirálová trouba pro velkokapacitní…

    Při výrobě potravin ve velkém měřítku je dosažení rovnoměrného vaření a udržení vysokého výkonu zásadní výzvou. Běžné trouby se často potýkají s nerovnoměrným rozložením teploty, což ovlivňuje kvalitu a účinnost...

    Vysokorychlostní impingementová pec pro zpracování potravin
    Vysokorychlostní impingementová pec pro zpracování…

    Při zpracovávání různých obalovaných i neobalovaných potravin je zásadní zajistit rovnoměrné vaření při zachování špičkové výrobní kapacity. Tradiční trouby mají často problémy s dosažením rovnoměrného přenosu tepla, což vede k...

    Vysokorychlostní vertikální impingementová pec na maso a drůbež
    Vysokorychlostní vertikální impingementová pec na…

    Při průmyslovém vaření masa a drůbeže je nezbytné dosáhnout rovnoměrného vaření a optimální kvality výrobků. Tradiční trouby často nedokážou dosáhnout konzistentních výsledků, což vede k rozdílům v textuře a barvě...

    Kontinuální vařič drůbeže a masných výrobků
    Kontinuální vařič drůbeže a masných…

    Středně velké potravinářské podniky často čelí výzvám, jak udržet stálou kvalitu vaření a zároveň optimalizovat využití výrobních prostor a inženýrských sítí. Zajištění rovnoměrného propečení a zhnědnutí výrobků při současném zkrácení...

    Spirálová trouba pro velkokapacitní vaření
    Spirálová trouba pro velkokapacitní vaření

    V potravinářství je náročné dosáhnout rovnoměrného vaření obalovaných i neobalovaných výrobků při zachování hygienických norem. Tradiční trouby mají často problémy s konzistencí a hygienou v prostředí s vysokým výkonem. Optimalizace...

    Projděte si technologii

    Produkujete další potraviny? Dostali jsme vás!

    Jaký typ zařízení hledáte?
    Tu naleznete nejvhodnější řešení, nebo procházejte více a prozkoumejte technologii výroby potravin.

    Krátké příběhy o potravinářských procesoch

    Zpracování proteinu hmyzu
    Zpracování proteinu hmyzu

    Udržitelné, odpovědné… a rentabilní   Roční globální trh s hmyzími...

    Číst více
    Úspora paliva a energií s novým servisním programem od Ventilexu
    Úspora paliva a energií s novým…

    Ventilex v nedávné době pozoruje, že řada zákazníků má limitovaný...

    Číst více
    Společnost Premier Tech Chronos získala nejprestižnější ocenění od společnosti FANUC Robotics
    Společnost Premier Tech Chronos získala nejprestižnější…

    Společnost Premier Tech Chronos s hrdostí oznamuje, že na letošní...

    Číst více
    Jedlé oleje a požadavky trhu
    Jedlé oleje a požadavky trhu

    V posledních letech krize často slýcháme slovo „úspory“, a to...

    Číst více
    více příběhů
    Tomáš Vích

    Dobrý den, rádi si vás vyslechneme. Napište nám a budeme se snažit odpovědět do 24 hodin. Nebo nám zavolejte na +421 911 611 194

    Kontaktujte nás

    Všechna vaše data jsou důvěrná




      Děkujeme, že jste nás kontaktovali!

      Děkujeme, že jste nás kontaktovali ohledně vašeho projektu. Jeden z našich kolegů se vám ozve do 24 hodin.

      Přejeme vám krásný den!

      • Vekamaf spol. s r. o.
      • Klapkova 731/34
      • 182 00 Praha 8
      • tel.: + 420 284 690 881
      • Vekamaf spol. s r. o.
      • Cukrová 14
      • 813 39 Bratislava
      • +421 2 5293 2891
      • Copyright © 2019
      • Všechna práva vyhrazena
      • www.vekamaf.cz
      We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok