



Výroba čokoládových kapek, slziček a kousků čokolády v kontinuálním výrobním procesu s využitím pásů. Flexibilní stroj pro nanášení čokolády se snadným čištěním Stroj pro nanášení čokolády ve verzi pro výrobu...

Zařízení pro tavení čokolády, určené pro středněobjemové výroby čokoládových produktů. Při jeho použití můžete mít kdykoli k dispozici různé druhy čokolády. Použití různých druhů čokolády ve středněobjemových výrobních procesech Zařízení...

Pokud přečerpáváte kakaovou hmotu nebo plníte lis na kakaové máslo, potřebujete čerpadlo, které je konstruováno pro transport viskózních a abrazivních hmot. Konstruováno pro transport viskózních a abrazivních hmot Čerpadla na...

Automatický stroj pro nanášení, který lze využít k plnění forem nebo ke zdobení povrchů tenkou linkou čokolády („piping“). Stroj využívá nejmodernější technologii servopohonu. Vysoká přesnost, zaručená využitím nejmodernějšího servopohonu Stroj...

Zařízení, které musíte mít, pokud chcete odlévat nebo nanášet čokoládu. Plnění a zdobení čokoládových tvarů Stroj pro odlévání čokolády do forem SAMM Fill společnosti Hacos je zařízení, využívající k nanášení...

Aplikace čokolády nebo karamelu na Váš produkt. Představujeme potahovací stroj určený pro aplikaci čokolády, navržený a konstruovaný na základě mnohaletých zkušeností v oblasti cukrářské výroby. Čokoládové, směsné nebo karamelové polevy...

Pro mísení a rafinování roztavené kakaové hmoty, cukru a lecitinu je možné využít několik metod. Využít lze vertikální kulový mlýn a tekuté konšování. Kompaktní řešení zpracování čokoládových hmot Qchoc-400 je...

Pro mísení a rafinování roztavené kakaové hmoty, cukru a lecitinu je možné využít několik metod. Využít lze horizontální kulový mlýn a tekuté konšování. Jemné zpracování čokoládových hmot Diskontinuální linky EMA-Choc...

Tavení a temperace čokolády pro její ruční odlévání. Připravujte čokoládu stejně jako čokoládovny po celém světě Zařízení Hand moulding machine společnosti Hacos je ruční temperovací stroj, považovaný za cenově nejvýhodnější...

Tento systém je určen pro snadné mísení a rafinování maloobjemových dávek kakaové hmoty, prášku, cukru a lecitinu. Maloobjemová dávková výroba čokoládových náhražek Stroj Wiecon Mixer-Refiner od Duyvis Wiener představuje kompletní...

Pro mísení a rafinování roztavené kakaové hmoty, cukru a lecitinu je možné využít několik metod. Využít lze vertikální kulový mlýn a tekuté konšování. Kompaktní řešení zpracování čokoládových hmot Systémy Qchoc...

Pro mísení a rafinování roztavené kakaové hmoty, cukru a lecitinu je možné využít několik metod, vhodný je například horizontální kulový mlýn a tekuté konšování. Jemné zpracování čokoládových hmot EMA-Choc 1000...

Vyklápění čokoládových výrobků z forem je často problematickou fází výroby. Flexibilním řešením může být pořízení samostatného stroje. Snadné vyklápění čokolády z forem DM 720 od firmy Hacos je automatický samostatný stroj na...

Ideální pro dávkové temperování náplní s čokoládovým základem a ochucených čokolád. Temperujte náplně, aby si zachovaly kvalitu HB Batch tempering od firmy Hacos je automatický stroj na dávkové temperování čokolády a...

Umožňuje zdobit potahované produkty klikatými, hranatými nebo obloukovými vzory. Vylepšete své potahované čokoládové výrobky kvalitním zdobením DC JAZZ od firmy Hacos je vícetrysková zdobička na čokoládu. Flexibilní zařízení, které zhodnotí...

Prvotřídní potahovací stroj s možnou kapacitou od 100 do 500 kg/h. Všechny posuny lze nastavit pomocí dotykové obrazovky řídícího panelu Stroj ROBY společnosti Hacos je univerzální stroj určený k potahování...
Hledáte řešení pro zpracování kakaových bobů?
Nebo by stě rádi vyráběli čokoládu nebo tyčinky?
Od zahájení až po průmyslovou výrobu!
Spojte se s odborníky hned teď!



Dobrý den, rádi si vás vyslechneme. Napište nám a budeme se snažit odpovědět do 24 hodin. Nebo nám zavolejte na +421 911 611 194
Všechna vaše data jsou důvěrná