Když navrhujete novou výrobní linku nebo nový produkt – nebo když chcete vylepšit ty stávající – testování dopadu chlazení na kvalitu čokolády pomocí tradičních metod je drahé a časově náročné. Nyní můžete simulovat chladicí tunel vaší výrobní linky a jeho vliv na produkt a také provádět plný rozsah testů kvality čokolády. Tento analyzátor čokolády posune vaši výrobu na novou úroveň.
Simulujte výrobní linku s cílem zlepšit nebo udržet kvalitu čokolády
Systém ChocoAnalyzer od společnosti Aasted vám poskytne neocenitelné údaje nutné k tomu, abyste mohli temperovací stroje a chladicí tunely nastavit tak, abyste dosáhli maximální kontrakce čokolády. ChocoAnalyzer je víc než jen systém pro zajištění kvality. Poskytne vám také informace potřebné pro zlepšení stávající výroby a k prozkoumání možností nových výrobních linek.
Systém ChocoAnalyzer, který vyvinula společnost Aasted ve spolupráci s předními výzkumnými pracovníky z AAK, vám umožní prozkoumat rozdíl v kvalitě při temperování na různých zařízeních. Pomůže vám změřit, jak se rozpíná nebo smršťuje výplň v porovnání s čokoládou, a pomůže vám nasimulovat proces v chladicím tunelu, abyste viděli jeho účinek na kontrakční profil.
ChocoAnalyzer nabízí mnohem víc měřicích a testovacích možností než běžné teploměry temperování a má na míru vyrobený vzorkovací reaktor se zbrusu novou konstrukcí sondy, která zajišťuje to nejpřesnější měření, které je v současnosti dostupné. Vestavěná tiskárna vám umožní výsledky testu rychle vytisknout, přičemž data lze snadno exportovat pomocí USB nebo ethernetu jako soubory csv. Jednotka byla navržena tak, aby se dala snadno používat, a má známé rozhraní ve stylu „appky“, které je určeno pro netechnický personál.
PŘÍNOS PRO VÁS
Společnost Aasted (http://www.aasted.eu) vyrábí čokoládové temperovací stroje, dávkovací stroje, máčecí stroje, chladicí tunely, tyčinkové a formovací linky.