Spojování dvou částí čokoládové formičky do tvarů vajíček, kuliček, mořských plodů a jiných trojrozměrných tvarů.
Zařízení HBM 720 společnosti Hacos je automatický systém pro spojování produktů tvořených dvěma zformovanými částmi. Obě části čokoládové formy spojí tak, aby jejich zavřením došlo k vytvoření vajíčka, kuličky, mořského plodu nebo jiného trojrozměrného tvaru. Výrobní kapacita je 12 forem za minutu. Vyrábí především výrobky tvořené dvěma čokoládovými půlkami s oddělením čokolády z prostoru mezi oběma půlkami, ale lze jej využít i k uzavření plněných čokoládových produktů.
Při připojení k chladícímu tunelu lze stroj dovybavit automatickým příslušenstvím (penning, lay-back). Stroj lze přizpůsobit k zapojení do linky s dalšími stroji, jako např. s poloautomatickou linkou na odlévání tvrdých bonbonů (HML 720 C) nebo poloautomatickou linkou pro výrobu bonbonů, tabulek a košíčků (HML 720 S) .
Hacos navrhuje, vyvíjí, staví a instaluje stroje na zpracování čokolády. Od tvarovcích a temperovacích až po potahovací stroje, chladicí tunely, spřádací stroje, včetně všech periferních zařízení. Hacos se specializuje na střední rozsah kapacity: Poloautomatické, ale stále velmi flexibilní čokoládové stroje.