Automatický kontinuální temperovací stroj

Vysoce výkonný a snadno ovladatelný automatický stroj na temperování čokolády pro skutečně mistrnou kvalitu. Čokoláda je velmi pomalu zahřívána a poté stejně pomalu ochlazována, díky čemuž získá hedvábně jemnou konzistenci.

Začněte vyrábět hedvábně jemnou čokoládu jednoduchým způsobem

CYCLOP Tempering od firmy Hacos je automatický kontinuální stroj na temperování. Pracuje zcela automaticky a ve standardní výbavě je vibrační stolec pro formování. Má kapacitu 45 až 200 kg/h a provozní nastavení se ovládá přes dotykovou PLC obrazovku.

Dostupné modely: 50 a 80 kg.

VÝHODY PRO VÁS

  • Automatický provoz
  • Vibrační stolec pro odlévání do forem
  • Dotyková PLC obrazovka
  • Sametově hladká čokoláda

Hacos navrhuje, vyvíjí, staví a instaluje stroje na zpracování čokolády. Od tvarovcích a temperovacích až po potahovací stroje, chladicí tunely, spřádací stroje, včetně všech periferních zařízení. Hacos se specializuje na střední rozsah kapacity: Poloautomatické, ale stále velmi flexibilní čokoládové stroje.