Vysoce výkonný a snadno ovladatelný automatický stroj na temperování čokolády pro skutečně mistrnou kvalitu. Čokoláda je velmi pomalu zahřívána a poté stejně pomalu ochlazována, díky čemuž získá hedvábně jemnou konzistenci.
CYCLOP Tempering od firmy Hacos je automatický kontinuální stroj na temperování. Pracuje zcela automaticky a ve standardní výbavě je vibrační stolec pro formování. Má kapacitu 45 až 200 kg/h a provozní nastavení se ovládá přes dotykovou PLC obrazovku.
Dostupné modely: 50 a 80 kg.
Hacos navrhuje, vyvíjí, staví a instaluje stroje na zpracování čokolády. Od tvarovcích a temperovacích až po potahovací stroje, chladicí tunely, spřádací stroje, včetně všech periferních zařízení. Hacos se specializuje na střední rozsah kapacity: Poloautomatické, ale stále velmi flexibilní čokoládové stroje.