Automatický stroj pro dávkovou temperaci čokolády

Automatický stroj pro temperaci čokolády, vhodný pro automatické dávkové výroby se středními objemy produkce.

Spusťte temperaci s využitím stroje s velkou energetickou účinností

Zařízení HMT 100 společnosti Hacos je automatický temperovací stroj pro dávkové výroby, který může být využit jako ruční stroj s poháněným kolem, navíc je však vybaven příslušenstvím pro automatickou dávkovou temperaci. Nabízí velmi efektivní tavení čokolády.

Jakmile proběhne temperace čokolády, systém se vypne. Tím šetří spotřebovávanou energii a řadí se tak do kategorie strojů s vysokou energetickou účinností. Pulzní ohřev umožňuje také čokoládu rychle přihřát v případě, že došlo k její přílišné temperaci. Stroj může být využit pro ruční plnění forem nebo v kombinaci s poloautomatickou plnící linkou.

VÝHODY

  • Energeticky velmi účinné zařízení
  • Pulzní ohřev umožňuje čokoládu rychle přihřát v případě, že došlo k její přílišné temperaci
  • Efektivní tavení čokolády
  • Může být využit pro ruční plnění forem nebo v kombinaci s poloautomatickou plnící linkou
  • Kapacita 100 kg

Hacos navrhuje, vyvíjí, staví a instaluje stroje na zpracování čokolády. Od tvarovcích a temperovacích až po potahovací stroje, chladicí tunely, spřádací stroje, včetně všech periferních zařízení. Hacos se specializuje na střední rozsah kapacity: Poloautomatické, ale stále velmi flexibilní čokoládové stroje.