Stroj pro kontinuální temperaci čokolády pro středněobjemové výroby.
Stroj HST-150 společnosti Hacos je automatické zařízení pro kontinuální temperaci čokolády, s nízkými náklady. Stroj je vybaven čerpadlem, temperačním válcem a chladícím systémem. Nabízí kapacitu 150 kg/h, řízení všech parametrů procesu prostřednictvím dotykové obrazovky řídícího PLC panelu.
HST-M 150: stroj na plnění forem s vlastní temperací. Může být zapojen do linky s poloautomatickým strojem na plnění forem HML 720.
HST-D: stroj na nanášení čokolády s vlastní temperací, vybavený samostatným čerpadlem pro nanášení.
HST-E: potahovací stroj standardně vybavený vlastní temperací a čidlem úrovně pro automatické plnění.
Hacos navrhuje, vyvíjí, staví a instaluje stroje na zpracování čokolády. Od tvarovcích a temperovacích až po potahovací stroje, chladicí tunely, spřádací stroje, včetně všech periferních zařízení. Hacos se specializuje na střední rozsah kapacity: Poloautomatické, ale stále velmi flexibilní čokoládové stroje.