Suché konšování snižuje obsah vlhkosti v čokoládě a přitom odstraňuje těkavé a nežádoucí chuťové látky. Dvouhřídelová konše umožňuje zkrátit dobu konšování.
DRC-2 od firmy Royal Duyvis Wiener je dvouhřídelový stroj na suché konšování čokolády a čokoládových náhražek. Inovativní design umožňuje intenzivnější sušení, čímž se doba potřebná na konšování zkracuje přibližně na 5 až 6 hodin.
Metoda suchého konšování snižuje obsah vlhkosti v čokoládových vločkách při současném odstraňování těkavých a chuťově nežádoucích látek. Dvouhřídelová konše je navržena tak, aby bylo možné přímé zpracování čokolády namleté na válcovacích stolicích bez nutnosti předem přidávat kakaové máslo, tuk a lecitin.
Plochy pokryté pohybem jednotlivých konšovacích hřídelí se překrývají, takže je zajištěna průběžná výměna částic mezi jednotlivými rotory.
Popřední výrobce zařízení na zpracovaní kakaa a výrobu pravé čokolády.