Dvouválcová válcovací stolice na předzpracování čokolády

Tyto stroje se obvykle používají ke zjemňování a kalibrování rozměrů krystalů cukru v dávce čokolády před samotným válcováním.

Příprava pro optimální jemné válcování

Dvouválcová válcovací stolice pro předběžné válcování čokolády od firmy Royal Duyvis Wiener je optimalizována pro maximální produktivitu a úpravu cukrových krystalů na jemnost 120 až 180 mikronů. Stroj je mimořádně odolný vůči opotřebení díky speciálně navrženým prvkům pro hydraulické řízení, nastavení vzdálenosti válců a technologii pohonu, a dokáže bez námahy v dávkovém provozu připravovat čokoládu pro samotné válcování.

VÝHODY PRO VÁS

  • Mimořádná životnost a odolnost vůči opotřebení
  • Ideální pro výrobu čokolády v malém a středním objemu výroby
  • Hydraulické ovládání, nastavitelná vzdálenost válců, technologie pohonu
  • Snadná dávková příprava předemleté čokolády
  • Příprava čokolády pro další zpracování

Popřední výrobce zařízení na zpracovaní kakaa a výrobu pravé čokolády.