Potřebujte snížit spotřebu energie kvůli jejím rostoucím cenám nebo s ohledem na ochranu životního prostředí, popř. kvůli obojímu? Nyní je k dispozici temperovací stroj na čokoládu, který vyrobí ty nejkvalitnější produkty a zároveň drasticky sníží náklady na energie.
Další generace temperovacích strojů produkuje lepší čokoládu a dosahuje až 80% úspory
Nový temperovací systém Aasted SuperNova Energy zajišťuje výrobu čokolády té nejvyšší kvality a dává produktům špičkovou konzistenci, vzhled i lámavost.
Ve stroji SuperNova Energy se krystalizuje pouze 33 % hmoty, což ve srovnání s tradičními temperovacími stroji zvyšuje dobu krystalizace až 10násobně. Tím se zajistí ta nejvyšší kvalita s menšími krystaly a daleko vyšší tavný bod.
Obtokový koncept zajišťuje dostatek energie, a šetří tím náklady. Spotřeba vody a energie se ve srovnání s tradičními temperovacími stroji ekvivalentní kapacity snižuje až o 80 %.
Moduly Basic, Pre-Heat a CTS se dají zařadit do vaší stávající výrobní linky a umožňují jejich přímou náhradu.
PŘÍNOS PRO VÁS
Společnost Aasted (http://www.aasted.eu) vyrábí čokoládové temperovací stroje, dávkovací stroje, máčecí stroje, chladicí tunely, tyčinkové a formovací linky.