Energeticky úsporný temperovací stroj na čokoládu

Potřebujte snížit spotřebu energie kvůli jejím rostoucím cenám nebo s ohledem na ochranu životního prostředí, popř. kvůli obojímu? Nyní je k dispozici temperovací stroj na čokoládu, který vyrobí ty nejkvalitnější produkty a zároveň drasticky sníží náklady na energie.

Další generace temperovacích strojů produkuje lepší čokoládu a dosahuje až 80% úspory

Nový temperovací systém Aasted SuperNova Energy zajišťuje výrobu čokolády té nejvyšší kvality a dává produktům špičkovou konzistenci, vzhled i lámavost.

Ve stroji SuperNova Energy se krystalizuje pouze 33 % hmoty, což ve srovnání s tradičními temperovacími stroji zvyšuje dobu krystalizace až 10násobně. Tím se zajistí ta nejvyšší kvalita s menšími krystaly a daleko vyšší tavný bod.

Obtokový koncept zajišťuje dostatek energie, a šetří tím náklady. Spotřeba vody a energie se ve srovnání s tradičními temperovacími stroji ekvivalentní kapacity snižuje až o 80 %.

Moduly Basic, Pre-Heat a CTS se dají zařadit do vaší stávající výrobní linky a umožňují jejich přímou náhradu.

PŘÍNOS PRO VÁS

  • Okamžité snížení provozních nákladů ve srovnání s tradičními temperovacími stroji
  • Okamžité zvýšení kvality – lepší pocit v ústech a delší trvanlivost
  • Pomůže vám dosáhnout cíle v oblasti ochrany životního prostředí, popř. nižší spotřeby energií
  • Dostupné moduly vyhovující vašemu stávajícímu schématu výroby a umožňující snadný upgrade

 

Společnost Aasted (http://www.aasted.eu) vyrábí čokoládové temperovací stroje, dávkovací stroje, máčecí stroje, chladicí tunely, tyčinkové a formovací linky.