Faktory, jako je zvýšení disponibilního příjmu a spotřeba malých jídel, usnadnily rychlý růst v odvětví snacků. Chcete-li vydělat na místním trhu a porazit konkurenci, je důležité udržovat proces přirozený při zachování chuti, barvy, vůně a křupavosti během smažení extrudovaných a peletovaných snacků. Navzdory nárůstu objemu výroby musí řešení pro smažení udržovat náležitou péči během zpracování každého jednotlivého peletkového snacků.
Kompletní výrobní linky společnosti Kuipers na různé snacky jsou schopné zpracovat snacky, které již byly předsušené, stejně jako extrudované produkty. Využívá jedinečnou technologii smažení, kdy jsou snacky pečlivě transportována fritézou v nepřetržitém procesu a jsou pečlivě sledovány. Umožňuje vám snadno ovládat a monitorovat proces pomocí jeho hlavního programovatelného logického řadiče.
Fritovací linka na extrudované snacky je nakonfigurována tak, aby umožňovala jemný přenos tepla k ohřátí fritovacího oleje s velmi malým kolísáním teploty fritovacího oleje. Nízký obsah oleje na smažení ve svých jedinečných pánvích pomáhá dosáhnout otočení oleje v čase kratším než 3 hodiny. Je také navržen tak, aby zabránil vnikání prachu a malých částic do fritézy a udržoval tak kvalitu oleje po delší dobu. V tomto procesu je také klíčová doprava produktu ve fritéze. To umožňuje každému jednotlivému kusu produktu mít přesně stejnou retenční dobu a žádnou možnost úniku z proudu, aby zůstal vzadu a spálil se. Díky přizpůsobení podle surového produktu je celý proces přesný a kvalita produktu konzistentní.
Účinnost naší technologie v kombinaci s optimálním procesem pro konkrétní produkt umožňuje nepřetržitou výrobu po celé dny nebo týdny. Nevyžaduje nákladný filtrační systém ani přidávání chemikálií, které mají nakonec dopad na kvalitu konečného produktu a zdraví spotřebitele.
Kuipers je specialista na zpracování a smažení snacků, pochoutek, ořechů a semen.
Filename | Filetype | Filesize |
---|---|---|
Kuipers General Brochure (compressed).pdf | 2.84 MB |