Horizontální kulový mlýn na válcování čokolády

Pro přípravu velmi jemných prášků je možné využít kulový mlýn nebo kulový mlýn s poháněným médiem. Vertikální i horizontální kulové mlýny jsou vhodné i pro jemné mletí čokolády a dalších kakaových výrobků. Horizontální kulový mlýn navržený pro velmi vysokou rychlost toku je možné využít pro velmi jemnou rafinaci na částice menší než 20 mikronů (D90).

Nejdokonalejší úprava jemnosti čokolády

FM-150 od Royal Duyvis Wiener je vysoce výkonný horizontální kulový mlýn s kuželovým agitátorem pro zpracování čokoládových náhražek, polev, krémů a pomazánek v maloobjemových dávkách a je vhodný pro receptury pracující s krystalovým i moučkovým cukrem.

Horizontální a kuželová mlecí jednotka má design umožňující vysokou průtokovou rychlost a velmi jemnou rafinaci na částice menší než 20 mikronů (D90). Použité materiály jsou vysoce odolné proti opotřebení, což zaručuje dlouhou životnost mlecího stroje, menší opotřebení a minimální přenos železa do produktu.

Nejdůležitějším rysem horizontálního kulového mlýna je rovnoměrné rozložení mlecích koulí uvnitř mlecí jednotky, které umožňuje dosahovat maximální účinnosti a zbraňuje ucpávání.

VÝHODY PRO VÁS

  • Vynikající hmotnost a homogenita produktu
  • Extrémně nízká spotřeba energie
  • Jednotná jakost produktu
  • Extrémně nízké opotřebení a prakticky žádné náklady na údržbu
  • Jednoduchý, plně automatizovaný provoz nevyžaduje zvláštní odborné znalosti

Popřední výrobce zařízení na zpracovaní kakaa a výrobu pravé čokolády.