Kontinuální linka na výrobu čokolády s horizontálními kulovými mlýny

Pro mísení a rafinování roztavené kakaové hmoty, cukru a lecitinu je možné využít několik metod, vhodný je například horizontální kulový mlýn a tekuté konšování.

Jemné zpracování čokoládových hmot

EMA-Choc 1000 a EMA-Choc 2800 jsou vysoce výkonné linky na principu horizontálního kulového mlýnu na kontinuální válcování čokoládových pochoutek, polev, krémů a pomazánek s kapacitou zpracování od 1200 do 3200 kg/h. Inovativní přístup kombinuje předmísení s rafinováním v kulových mlýnech pro středně jemné a/nebo jemné mletí pomocí účinných a udržitelných výrobních postupů.

Kontinuální linka na čokoládu s horizontálními kulovými mlýny je vhodná pro receptury s krystalovým i moučkovým cukrem. Horizontální kónická mlecí jednotka má design umožňující vysokou průtokovou rychlost a vysoce jemnou rafinaci s částicemi menšími než 20 mikronů (D90). Použité materiály jsou vysoce odolné proti opotřebení, což zaručuje dlouhou životnost mlecího stroje, menší opotřebení a minimální přenos železa do produktu.

VÝHODY PRO VÁS

  • Materiály vysoce odolné proti opotřebení
  • Bez ucpávání
  • Vynikající hmotnost a homogenita produktu
  • Extrémně nízká spotřeba energie
  • Jednotná jakost produktu

Popřední výrobce zařízení na zpracovaní kakaa a výrobu pravé čokolády.