Kontinuální míchačka karamelu

Míchání ingrediencí podle Vaší receptury do dále zpracovávané směsi. Představujeme stroj pro kontinuální míchání karamelu, mléčného karamelu a provzdušněných hmot. Zajišťuje rovnoměrné rozmíchání přidávaných ingrediencí s minimálními změnami hustoty hmoty, téměř bez poškození či degradace obsažených látek.

Konzistentní, vysoce kvalitní kontinuální míchání široké škály cukrářských ingrediencí bez degradace

Řada Contimix společnosti Hosokawa Ter Braak představuje stroje pro kontinuální míchání karamelu s výstupní kapacitou 700 až 2450 l/h. Zajišťuje rovnoměrné míchání široké škály cukrářských ingrediencí do provzdušněných či neprovzdušněných hmot, s velmi malým ovlivněním konzistence ingrediencí a hustoty hmoty. Stroje jsou součástí linky pro kontinuální zpracování karamelu společnosti Hosokawa Ter Braak, která si vydobyla uznání svou kvalitou a silnou technickou podporou zákazníka přímo v provozních systémech.

VÝHODY

  • Volitelně možnost oscilačního výstupu, zajišťujícího rovnoměrné rozložení výstupního produktu do přívodního prvku následného stoje ve Vaši výrobní lince
  • Varianta Easy clean, umožňující dobrý přístup k míchacím prvkům
  • Kontinuální výstup 700 až 2450 l/h
  • Celková délka stroje 2 až 2,8 m

Buhler (https://www.buhlergroup.com/) je vedoucí producent zařízení pro cukrářskou výrobu.