Míchání ingrediencí podle Vaší receptury do dále zpracovávané směsi. Představujeme stroj pro kontinuální míchání karamelu, mléčného karamelu a provzdušněných hmot. Zajišťuje rovnoměrné rozmíchání přidávaných ingrediencí s minimálními změnami hustoty hmoty, téměř bez poškození či degradace obsažených látek.
Řada Contimix společnosti Hosokawa Ter Braak představuje stroje pro kontinuální míchání karamelu s výstupní kapacitou 700 až 2450 l/h. Zajišťuje rovnoměrné míchání široké škály cukrářských ingrediencí do provzdušněných či neprovzdušněných hmot, s velmi malým ovlivněním konzistence ingrediencí a hustoty hmoty. Stroje jsou součástí linky pro kontinuální zpracování karamelu společnosti Hosokawa Ter Braak, která si vydobyla uznání svou kvalitou a silnou technickou podporou zákazníka přímo v provozních systémech.
Buhler (https://www.buhlergroup.com/) je vedoucí producent zařízení pro cukrářskou výrobu.