Kontinuální varný systém pro přípravu tvrdých bonbonů

Příprava ingrediencí pro výrobu tvrdých bonbonů. Představujeme zařízení pro kontinuální rozpouštění, vaření a podtlakové odsávání, sloužící pro přípravu hmot k výrobě tvrdých bonbonů, s možností různých stupňů automatizace procesu.

Konzistentní a efektivní příprava hmot pro výrobu tvrdých bonbonů

Řada strojů TBK-C společnosti Ter Braak představuje systémy kontinuálního vaření s výstupní kapacitou od 300 do 1800 kg/h hmoty pro výrobu tvrdých bonbonů. Zařízení sestává ze dvou varných spirál umístěných v komoře ohřevu páry. Různé průměry spirál a čerpadla z nerezové oceli s proměnnou rychlostí pohonu umožňují zajistit konzistentní tok hmoty a její postupné rovnoměrné prohřátí bez kolísání. Podtlaková komora je vybavena vhodně konstruovanými odpařovacími povrchy a prostorem hlavy, které maximalizují účinnost vytlačovacích čerpadel. Stroje řady TBK-C jsou součástí řady strojů společnosti Ter Braak pro kontinuální výrobu tvrdých bonbonů, která si vydobyla uznání svou kvalitou a silnou technickou podporou zákazníka přímo v provozních systémech. K dispozici jsou řídící systém, systémy pro integraci s řízením PLC, systémy dohledu vysoce automatizovaných provozů, zajištění řízení a sběr dat SCADA, umožňující optimalizaci celého systému.

VÝHODY

  • Kontinuální výstup 300 až 1800 kg/h
  • Celková podlahová plocha 3,3 m x 2,5 m x 3,7 m výška
  • Max. spotřeba páry při vaření 325 až 820 kg/h při tlaku 10 barů
  • K dispozici s uzavřenou vodní smyčkou čerpadla

Buhler (https://www.buhlergroup.com/) je vedoucí producent zařízení pro cukrářskou výrobu.