Laboratorní kulový mlýn na výrobu čokolády

Kulové mlýny jsou mlecí stroje válcovitého tvaru používané pro mletí, mísení nebo rafinování čokolády a dalších kakaových výrobků. Laboratorní kulové mlýny na čokoládu se používají ke zkoušení a vývoji nových čokoládových receptur v laboratořích nebo technologických centrech, jsou vhodné také pro kontrolu kvality.

Zkoušejte a rozvíjejte nové čokoládové receptury

Laboratorní kulový mlýn w-1-s od Royal Duyvis Wiener je navržen a konstruován v souladu s celosvětovými průmyslovými standardy. Hlavními výhodami jsou ručně nastavitelná rychlost míchání a 2,5kg kapacita mlecí komory.

Teplota je řízena pomocí vřetenového čerpadla pohánějícího oběh čokolády přes kulový mlýn během zpracování. Kulový mlýn w-1-s představuje kompletní mlecí linku pro média různých rozměrů pro použití v laboratorních podmínkách.

Kulové mlýny jsou pro zpracování kakaa ideální, zejména díky energetické účinnosti a nízké teplotě zpracovávaného produktu.

VÝHODY PRO VÁS

  • Mlecí nádrž je vyrobena z nerezové oceli a navržena pro beztlakový ohřev nebo chlazení a hrubý objem 6,5 l, 1,5-2,5l čistý objem
  • Kulový mlýn na čokoládu má spodní vývod se speciálním sítem a zátkou a dva půlkruhové kryty
  • Pohonná jednotka mlýnu W-1-S má ideální parametry pro zpracování čokolády
  • Motor je vybaven bezpečnostním vypínačem
  • Jedna dávka: 25 kg mletého média

Popřední výrobce zařízení na zpracovaní kakaa a výrobu pravé čokolády.