Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to vše vyžaduje stroj na výrobu čokolády s malou kapacitou.

Přeměna kakaových bobů v tabulky jemné čokolády v malém objemu

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s výrobní dávkou 10 kg JAF INOX obsahuje všechna zařízení potřebná k výrobě čokolády vynikající chuti přímo z kakaových bobů. Je ideální pro malé objemy dávek, výroby s malou kapacitou, laboratorní zkoušky a pro obchody s čokoládou vyhledávající mimořádné zkušenosti.

Linka na přípravu tabulek čokolády z kakaových bodů s výrobní dávkou 10 kg obsahuje třídicí stůl o rozměrech 180 x 80 cm, 10kg cylindrickou pražičku, pětistupňový fukar s cyklonem s kapacitou 10 kg/hod., nožový mlýn na dávku 10 kg, pětiválcový rafinátor o rozměrech 120 x 200 mm s chlazením a automatickým přísunem 30 kg/hod. Obsahuje také jednohřídelový stroj na konšování s kapacitou dávky 10 kg, kompaktní temperovací stroj na 8 kg a chladicí tunel o rozměrech 5 m x 30 cm s nepřímou tepelnou výměnou.

VÝHODY:

Vývoj nových produktů
Nízkokapacitní podnikání v oblasti výroby čokolády
Výroba speciálních produktů pro specifické skupiny zákazníků
Rychlá, nekomplikovaná instalace strojů určených ke společnému provozu
Vůči korozi odolné kontaktní části z nerezové oceli