Kakaové máslo po vylisování nikdy není zcela bez obsahu pevných látek. Zpracování kakaového másla proto musí zahrnovat filtraci a temperování, a až poté může být vytemperované kakaové máslo plněno a baleno.
Kompletní výrobní linka na balení temperované tekuté kakaové hmoty a másla do kartonových obalů od Royal Duyvis Wiener představuje ideální řešení pro efektivní filtrování, temperování, plnění a balení kakaové hmoty a kakaového másla.
Linka je vybavena čerpadlem, předchlazením, zásobníkem (kde se provádí filtrace) a čerpadlem pro odvod produktu a zahrnuje: tempírku na kakaovou hmotu/máslo, plničku a systém na vážení a transport, všechny prvky jsou samozřejmě vybaveny elektronickým ovládáním.
Všechny fáze procesu jsou úzce sehrané: od chlazení a temperování až po plnění, vážení a transport. Díky všem výše uvedeným vlastnostem s nákupem získáte pro svou výrobu výhody rychlého, úsporného a efektivního provozu.
K dispozici kapacity od 1 000 do 4 000 kg/h.
Popřední výrobce zařízení na zpracovaní kakaa a výrobu pravé čokolády.