Linka na zpracování kakaového másla s filtračním systémem

Kakaové máslo po vylisování nikdy není zcela bez obsahu pevných látek. Zpracování kakaového másla proto musí zahrnovat filtraci a temperování, a až poté může být vytemperované kakaové máslo plněno a baleno.

Filtrace, temperování, plnění a balení v jednom

Kompletní výrobní linka na balení temperované tekuté kakaové hmoty a másla do kartonových obalů od Royal Duyvis Wiener představuje ideální řešení pro efektivní filtrování, temperování, plnění a balení kakaové hmoty a kakaového másla.

Linka je vybavena čerpadlem, předchlazením, zásobníkem (kde se provádí filtrace) a čerpadlem pro odvod produktu a zahrnuje: tempírku na kakaovou hmotu/máslo, plničku a systém na vážení a transport, všechny prvky jsou samozřejmě vybaveny elektronickým ovládáním.

Všechny fáze procesu jsou úzce sehrané: od chlazení a temperování až po plnění, vážení a transport. Díky všem výše uvedeným vlastnostem s nákupem získáte pro svou výrobu výhody rychlého, úsporného a efektivního provozu.

K dispozici kapacity od 1 000 do 4 000 kg/h.

VÝHODY PRO VÁS

  • Optimální temperování kakaového másla/hmoty pro plnění
  • Plnění kartonových obalů s přesnou kontrolou hmotnosti
  • Žádné ztráty másla/hmoty
  • Vysoká energetická účinnost
  • Snadné ovládání a flexibilní použití

Popřední výrobce zařízení na zpracovaní kakaa a výrobu pravé čokolády.