Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců.

Výroba jemné čokolády z kakaových bobů

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů JAF INOX obsahuje všechna zařízení potřebná k výrobě čokolády vynikající chuti přímo z kakaových bobů. S kapacitou 200 kg za hodinu je ideální pro výrobce čokolády, kteří chtějí zvýšit svou výrobní kapacitu a efektivitu.
Linka na přípravu tabulek čokolády obsahuje třídicí stůl s kapacitou 60 kg/hod, cylindrickou pražičku, chladič kakaa, kontinuální sítový fukar a nožový mlýn na dávku 30 kg. Součástí je také pětiválcový rafinátor o rozměrech 200 x 500 mm s chlazením a automatickým přísunem 100 kg/hod, stroj na konšování s jednou hřídelí s kapacitou 200 kg/hodinu, flexibilní temperovací stroj, flexibilní nástroj plnění forem a chladicí tunel o rozměrech 10 m x 60 cm s nepřímou tepelnou výměnou.

VÝHODY:

Rychlá, nekomplikovaná instalace strojů určených ke společnému provozu
Není nutné rozhlížet se po vzájemně si odpovídajících možnostech a kapacitách jednotlivých strojů
Řízení všech výrobních parametrů
Vůči korozi odolné kontaktní části z nerezové oceli
Bezpečnější pracovní prostředí díky zabudovaným bezpečnostním prvkům