Pro zpracování čokoládových výrobků po kontinuálním potahování, dražování nebo temperování.
Chladicí tunel CHILL CYCLOP od firmy Hacos je chladicí pás, který je možné propojit s temperovacími/potahovacími stroji CYCLOP. Chladicí tunel lze nastavit na pracovní šířku 180, 220 nebo 300 mm.
Chladicí kompresor stroje je zabudovaný, takže jej lze snadno nastavit. Stroj je standardně dodáván jako 4m modul, který je možné prodlužovat o 1m díly. Pracovní parametry se nastavují prostřednictvím dotykového displeje PLC.
Hacos navrhuje, vyvíjí, staví a instaluje stroje na zpracování čokolády. Od tvarovcích a temperovacích až po potahovací stroje, chladicí tunely, spřádací stroje, včetně všech periferních zařízení. Hacos se specializuje na střední rozsah kapacity: Poloautomatické, ale stále velmi flexibilní čokoládové stroje.