Mísič a hnětač pro receptury s cukerným základem

Při výrobě čokoládových hmot s cukerným základem je pro výběr vhodného zařízení rozhodující jemnost používaného cukru.

Mísiče optimalizované pro čokoládové pasty

Mísiče DMS a hnětače DMK od firmy Royal Duyvis Wiener jsou určeny pro výrobu čokoládových past s cukerným základem. Doba mísení a hnětení, stejně jako volba mísiče či hnětače, závisí na jemnosti cukru používaného v dané receptuře.

Pokud receptura obsahuje rafinovaný cukr, je mísič DMS ideálním řešením pro vypracování surovin na homogenní pastu. Pro receptury vycházející z jemně mletého moučkového cukru je naopak ideální hnětač DMK, protože čokolády z moučkového cukru tvoří vysoce viskózní pastu, jejíž mísení a hnětení vyžaduje více energie.

VÝHODY PRO VÁS

  • Rychlejší míchání po přidání surovin
  • Protisměrný pohyb a kompresní a tahová síla působící na zpracovávaný materiál vede k dokonalému promísení a uhnětení čokolády
  • V plášti nádrže je zabudována teplotní sonda PT-100
  • Druhá sonda měří teplotu čokolády

Popřední výrobce zařízení na zpracovaní kakaa a výrobu pravé čokolády.