Mísič a válcovací stroj na čokoládové náhražky

Tento systém je určen pro snadné mísení a rafinování maloobjemových dávek kakaové hmoty, prášku, cukru a lecitinu.

Maloobjemová dávková výroba čokoládových náhražek

Stroj Wiecon Mixer-Refiner od Duyvis Wiener představuje kompletní řešení pro maloobjemovou výrobu čokoládové hmoty, náhražek, polev, krémů a pomazánek.

Díky prověřenému záznamovému systému pro mísení složek je možné snadno přizpůsobit nastavení stroje pro řadu různých postupů mísení využívaných při maloobjemovém dávkovém zpracování čokolády a čokoládových náhražek. Dokáže efektivně zvládat souběžné mísení a mletí, takže získáte produkt s požadovanou velikostí částic a ušetříte čas a energii.

K dostání ve dvou modelech: model Wiecon 25 pro dávky o hmotnosti 275 kg a Wiecon 50 pro dávky o hmotnosti 450 kg.

VÝHODY PRO VÁS

  • Postup mísení využívaných ve strojích Wiener zaručuje jemnost a homogennost směsí a ideální rozložení velikosti částic pro maximálně konzistentní kvalitu
  • Stroje nevyžadují žádné přípravy a mají extrémně nízkou spotřebu energie
  • Stroje Wiecon se snadno čistí a jejich obsluha nevyžaduje předchozí praxi

Popřední výrobce zařízení na zpracovaní kakaa a výrobu pravé čokolády.