Tento systém je určen pro snadné mísení a rafinování maloobjemových dávek kakaové hmoty, prášku, cukru a lecitinu.
Stroj Wiecon Mixer-Refiner od Duyvis Wiener představuje kompletní řešení pro maloobjemovou výrobu čokoládové hmoty, náhražek, polev, krémů a pomazánek.
Díky prověřenému záznamovému systému pro mísení složek je možné snadno přizpůsobit nastavení stroje pro řadu různých postupů mísení využívaných při maloobjemovém dávkovém zpracování čokolády a čokoládových náhražek. Dokáže efektivně zvládat souběžné mísení a mletí, takže získáte produkt s požadovanou velikostí částic a ušetříte čas a energii.
K dostání ve dvou modelech: model Wiecon 25 pro dávky o hmotnosti 275 kg a Wiecon 50 pro dávky o hmotnosti 450 kg.
Popřední výrobce zařízení na zpracovaní kakaa a výrobu pravé čokolády.