Nanášení čokoládových kapiček, slziček a kousků strojem využívajícím poháněné čerpadlo

Výroba čokoládových kapek, slziček a kousků čokolády v kontinuálním výrobním procesu s využitím pásů.

Flexibilní stroj pro nanášení čokolády se snadným čištěním

Stroj pro nanášení čokolády ve verzi pro výrobu s využitím pásů SAMM Fill společnosti Hasoc je zařízení, využívající poháněného čerpadla k nanášení čokolády a jejímu formování do čokoládových kapek, slziček a kousků. Lze je využít pro nanášení jak nejmenších kapiček (20 000 ks/kg), tak i těch největších kapek. Při výrobě úlomků a kousků jsou strojem SAMM Fill nanášeny nekonečné proužky čokolády, které jsou pak na konci chladícího tunelu rozřezány na malé kousky. Velikost nanášených kapek změníte jednoduše výměnou nanášecí desky. Kapacita stroje je od 50 do 1000 kg/h, šířka od 300 do 1000 mm. Součástí stroje je dotyková obrazovka řídícího PLC panelu, sloužící k nastavení parametrů výroby.

VÝHODY

  • Stroj pro nanášení čokolády s poháněným čerpadlem
  • Vhodný k nanášení nejmenších kapiček (20 000 ks/kg) i velkých kapek
  • Velikost nanášených kapek změníte výměnou nanášecí destičky
  • Kapacita od 50 do 1000 kg/h
  • Dotyková obrazovka PLC k nastavení parametrů výroby

Hacos navrhuje, vyvíjí, staví a instaluje stroje na zpracování čokolády. Od tvarovcích a temperovacích až po potahovací stroje, chladicí tunely, spřádací stroje, včetně všech periferních zařízení. Hacos se specializuje na střední rozsah kapacity: Poloautomatické, ale stále velmi flexibilní čokoládové stroje.