Perfektní volba, chcete-li zvýšit svou produkci tabulek čokolády nebo plněných čokoládových bonbonů.
S kapacitou 12 odlití za minutu představuje zařízení HML 720 C společnosti Hacos poloautomatickou linku pro odlévání čokoládových kousků a uzavírání plněných čokoládových bonbonů. Stroje lze použít pro formy velikosti od 275×135 mm do 275×205 mm.
Stroj lze využít pro výrobu pevných čokoládových tvarů, a to i v případě čokolády smíchané s celými kousky. HML 720 C je také ideální nástroj k uzavírání čokoládových bonbonů s náplní, nebo k jejich plnění.
Hacos navrhuje, vyvíjí, staví a instaluje stroje na zpracování čokolády. Od tvarovcích a temperovacích až po potahovací stroje, chladicí tunely, spřádací stroje, včetně všech periferních zařízení. Hacos se specializuje na střední rozsah kapacity: Poloautomatické, ale stále velmi flexibilní čokoládové stroje.