Potahovací nástavec pro automatický temperovací stroj

Používá se v cukrářské výrobě na potahování ořechů, zmrzliny, karamelu, sušenek a cukroví čokoládou. Potahování je v zásadě mechanická alternativa ručního máčení. Potahování čokoládou prodlužuje trvanlivost cukrářských výrobků.

Zvyšte objem výroby pomocí automatického potahování

Temperovací stroj CYCLOP od firmy Hacos je automatizovaný kontinuální temperovací stroj, pracuje zcela automaticky a ve standardní výbavě je vibrační stolec pro formování. Potahovací systém CYCLOP od Hacos je ideálním doplňkem k temperovacím strojům CYCLOP.

Tento potahovací nástavec lze snadno připojit k temperovacím strojům CYCLOP a je nastaven jako nezávislá jednotka. Pokud nástavec právě nepoužíváte, je možné ho snadno složit a používat stroj CYCLOP pro temperování, odlévání do forem nebo plnění.

VÝHODY PRO VÁS

  • Z přístroje CYCLOP činí kompletní a všestranný nástroj
  • Snadné propojení s temperovacím strojem CYCLOP
  • Ideální pro potahování ořechů, zmrzliny, karamelu, sušenek a cukroví

Hacos navrhuje, vyvíjí, staví a instaluje stroje na zpracování čokolády. Od tvarovcích a temperovacích až po potahovací stroje, chladicí tunely, spřádací stroje, včetně všech periferních zařízení. Hacos se specializuje na střední rozsah kapacity: Poloautomatické, ale stále velmi flexibilní čokoládové stroje.