Průmyslová balicí linka na vařené maso

Průmyslové cook-in balení nabízí řadu výhod jak pro provozovatele stravovacích služeb, tak pro spotřebitele. Vlastnosti bariéry proti vlhkosti a tepelné odolnosti vařených obalů umožňují snadnou mikrovlnnou přípravu, zabraňují kontaminaci povrchů vaření a nevyžadují čištění. Hygienické balení uzeného masa však vyžaduje vysoký stupeň přesnosti a účinnosti.

Balicí linka Cook-in zaručuje optimální výsledky bez ovlivnění produktu

Díky technologii výroby s nulovým poklesem produkuje Cook-in od Colimatic vysoce kvalitní vařené maso tím, že kontroluje produkci a zároveň udržuje náklady na správu a mzdu na minimu. Model zachovává tvar různých kusů masa a zajišťuje úplné dodržení obalového materiálu masa. Umožňuje úplnou flexibilitu hmotnosti, rozměrů a tvaru výrobku. Jeho speciální oblast proti pádu zabraňuje shromažďování zbytků tekutin v blízkosti těsnění.

Odvzdušňovací komora Cook-in eliminuje kyslík uvnitř produktu, takže je ideální pro balení drůbeže, vykostěného masa a uzeného masa. Specifické umístění ventilů spolu s plně omyvatelnými povrchy dále zajišťuje maximální hygienu a činí výrobní linku extrémně odolnou proti korozi.

VÝHODY PRO VÁS:

  • Výjimečné bariérové vlastnosti prodlužují trvanlivost a zajišťují bezpečnost potravin
  • Vaření ve vakuu nabízí vynikající organoleptické a nutriční vlastnosti
  • Komora zachovává tvar produktu a eliminuje případné úniky kapaliny
  • Eliminuje kovové formy a snižuje náklady na skladování

Colimatic je výrobcem balících zařízení na balení do plastových vaniček (včetně tepelného tvarování, uzavírání, MAP a vakua) a do smršťovacích folií.