Průmyslové cook-in balení nabízí řadu výhod jak pro provozovatele stravovacích služeb, tak pro spotřebitele. Vlastnosti bariéry proti vlhkosti a tepelné odolnosti vařených obalů umožňují snadnou mikrovlnnou přípravu, zabraňují kontaminaci povrchů vaření a nevyžadují čištění. Hygienické balení uzeného masa však vyžaduje vysoký stupeň přesnosti a účinnosti.
Díky technologii výroby s nulovým poklesem produkuje Cook-in od Colimatic vysoce kvalitní vařené maso tím, že kontroluje produkci a zároveň udržuje náklady na správu a mzdu na minimu. Model zachovává tvar různých kusů masa a zajišťuje úplné dodržení obalového materiálu masa. Umožňuje úplnou flexibilitu hmotnosti, rozměrů a tvaru výrobku. Jeho speciální oblast proti pádu zabraňuje shromažďování zbytků tekutin v blízkosti těsnění.
Odvzdušňovací komora Cook-in eliminuje kyslík uvnitř produktu, takže je ideální pro balení drůbeže, vykostěného masa a uzeného masa. Specifické umístění ventilů spolu s plně omyvatelnými povrchy dále zajišťuje maximální hygienu a činí výrobní linku extrémně odolnou proti korozi.
VÝHODY PRO VÁS:
Colimatic je výrobcem balících zařízení na balení do plastových vaniček (včetně tepelného tvarování, uzavírání, MAP a vakua) a do smršťovacích folií.
Filename | Filetype | Filesize |
---|---|---|
Colimatic_Packaging of MEAT (ALL APPLICATION) - ENG_Brochure.pdf | 6.61 MB |