Suchá jídla jsou oblíbeným zbožím a mají své místo na trhu. V případech, kde nejvíce záleží na vysoké kvalitě a chuti, je použití kontinuálního sušícího systému velmi výhodné díky výrobním linkám s nižší kapacitou.
Průmyslová tunelová sušárna PG 128 od společnosti Pigo je vhodnou volbou pro kontinuální a vysoce kvalitní sušení ovoce, zeleniny a bylin. Proces sekvenčního kontinuálního sušení poskytuje velkou výhodu oproti komorovým sušárnam, protože proces přípravy je prakticky kontinuální. Nižší kapacita výrobních linek pro zpracování umožňuje v případě potřeby sušení menších dávek produktů v jakémkoli daném bodě, přičemž je zachována vůně, textura a celková kvalita produktu.
Tento strukturální systém sušení je vyroben výhradně z nerezové oceli a skládá se ze sušící komory a vzduchového potrubí přes sušárnu. Dveře jsou umístěny v přední a zadní části jednotky, což umožňuje snadný tok výroby a všestranný snadný přístup pro údržbu a čištění. PG 128 má kapacitu v rozmezí od 1 000 do 8 000 kg/den pro švestky a od 1 500 do 12 000 kg/den pro jablka, v závislosti na modelu.
VÝHODY:
Enter description…
Filename | Filetype | Filesize |
---|---|---|
Pigo_Industrial Tunnel Dryer for fruits and vegetables_ENG PG 128_brochure.pdf |
![]() |
0.32 MB |
Pigo PG 128_Tunnel drying.pdf |
![]() |
0.33 MB |