Průmyslový vařič sous vide

Vysoké teploty, oxidace a dlouhodobé odpařování, to vše může při tradičním způsobu vaření negativně ovlivňovat chuť, barvu a objem pokrmu.

Vaření, dušení, míchání a sekání v průběhu vakuového vaření

Vakuový vařič Firex High-P představuje nový systém vaření při nízké teplotě, který kombinuje novou technologii míchání s patentovaným způsobem řezání a homogenizace a metodu vaření ve vakuu (sous vide).
Při dynamickém vakuovém vaření zůstává zachována tekutina, výsledný produkt tak získává na kvalitě, a to za kratší čas. Tento způsob vaření také zamezuje oxidaci a uchovává chuť produktu.
Vařič je určen pro zpracování surových materiálů do dresinků, omáček a džemů. Lze ho využít pro vícestupňové procesy zpracování potravin, čímž se stává nepostradatelným pomocníkem v každé profesionální kuchyni.

VÝHODY

  • Rychlý, bezpečný provoz
  • Univerzální
  • Připravuje produkty prvotřídní kvality
  • Velmi ekonomický
  • Snadné sledování a řízení

Firex je přední výrobce vybavení na zpracování potravin a inovačních systémů vaření.