Úhledné rozdělení sušeného ovoce bez jeho poškození vyžaduje jemnou a zkušenou manipulaci. Ruční zpracování je časově náročné, využití vody je velmi neefektivní. Mechanická alternativa tak vyžaduje flexibilitu, která umožní manipulaci s různými typy produktů, aniž by došlo k jejich proražení nebo potlučení.
Stlačené bloky převádí na volný tok jednotlivých kusů
Stroj FAM 11 výrobce Brunner Anliker zaručuje jemné zacházení s produktem. Vybalení produktu probíhá přímo do stroje.
Celý blok prochází přívodní násypkou nejdříve na primární rozrušovací hák, pak je zručně rozebrán koordinovaně pracujícími nástroji, které jsou konstruovány a konfigurovány podle typu zpracovávaného produktu.
S výrobní kapacitou přibližně 1500 kg/hodinu, nebo přibližně 100 bloků, FAM 11 nabízí mnohem efektivnější řešení rozdělení bloků sušeného ovoce než je tradičně používané ruční zpracování nebo metody založené na využití vody.
VÝHODY
Brunner Anliker je předním výrobcem Swiss Made kuchyňských spotřebičů a vysoce kvalitních řezacích zařízení.
Filename | Filetype | Filesize |
---|---|---|
Brunner Anliker declumping of fruit and vegetables brochure.pdf | 2.79 MB |