Stroj pro formování proužků z krémovitých směsí

Příprava pruhů a plátů ze směsi ingrediencí, určených k následnému zpracování do tvarů tyčinek a jiných tvarů výsledného produktu. Představujeme jednoduše čistitelný rotační stroj na formování produktu z krémových a jemně či lehce šlehaných směsí.

Konzistentní formování plátů a proužků všech tvarů

Rotační lis s jedním válcem, vhodný zejména ke zpracování měkkých, krémovitých hmot. Umožňuje zpracování široké škály měkkých hmot. Vysoce přesné pláty a proužky různých tvarů, omezených pouze geometrií trysek konkrétního výrobního procesu. Pracovní šířky od 100 mm do 800 mm. Směsi s konzistencí těsta, ovocné dřeně, marcipán, směsi do pralinek a bonbonů, tuky, měkké a křehké produkty, karamel, kokos a nugát, to vše může být zpracováno na tomto stroji. Bez problémů mohou být zpracovány i přídavné ingredience, jako např. oříšky a kousky ovoce. Speciální škrabky zamezují přichycení hmoty k válci a zajišťují tak rovnoměrné a konzistentní rozložení hmoty. Stroj obsahuje pouze malé množství opotřebitelných součástí. Lze jej na místě otevřít několika málo kroky a získat tak dobrý přístup ke všem povrchům, vyžadujícím čištění.

VÝHODY

  • Kryt z nerezové oceli
  • Sledování tlaku toku hmoty
  • Snadné odstranění nálevky
  • Pracovní šířky od 100 do 800 mm
  • Nezávislé řízení teploty nálevky, válce a krytu, umožňující optimalizaci celého procesu

Buhler (https://www.buhlergroup.com/) je vedoucí producent zařízení pro cukrářskou výrobu.