Stroj pro nanášení čokolády, využívající poháněného čerpadla

Zařízení, které musíte mít, pokud chcete odlévat nebo nanášet čokoládu.

Plnění a zdobení čokoládových tvarů

Stroj pro odlévání čokolády do forem SAMM Fill společnosti Hacos je zařízení, využívající k nanášení čokolády do forem poháněné čerpadlo. Tento patentovaný systém nanášení je využit u všech zařízení Hacos určených k nanášení čokolády. Stroj je obvykle používán k bodovému zdobení figurek, mramorování a je vynikající pro plnění dutých čokoládových figurek. Jedná se o mobilní zařízení, které lze využít k mnoha různým účelům. Naplní celý objem formy najednou. Výkonnost stroje je od 0,1 g při zdobení až po více než 5 kg při plnění objemů. K nastavení hlavních parametrů procesu slouží dotyková obrazovka řídícího PLC panelu.

VÝHODY

  • Patentovaný systém nanášení
  • Vhodné k plnění dutých čokoládových figurek
  • Stroj lze využít pro různé účely
  • Naplní celou formu najednou
  • Výkonnost stroje: od 0,1 g při zdobení, až více než 5 kg při plnění objemu

Hacos navrhuje, vyvíjí, staví a instaluje stroje na zpracování čokolády. Od tvarovcích a temperovacích až po potahovací stroje, chladicí tunely, spřádací stroje, včetně všech periferních zařízení. Hacos se specializuje na střední rozsah kapacity: Poloautomatické, ale stále velmi flexibilní čokoládové stroje.