Zařízení, které musíte mít, pokud chcete odlévat nebo nanášet čokoládu.
Stroj pro odlévání čokolády do forem SAMM Fill společnosti Hacos je zařízení, využívající k nanášení čokolády do forem poháněné čerpadlo. Tento patentovaný systém nanášení je využit u všech zařízení Hacos určených k nanášení čokolády. Stroj je obvykle používán k bodovému zdobení figurek, mramorování a je vynikající pro plnění dutých čokoládových figurek. Jedná se o mobilní zařízení, které lze využít k mnoha různým účelům. Naplní celý objem formy najednou. Výkonnost stroje je od 0,1 g při zdobení až po více než 5 kg při plnění objemů. K nastavení hlavních parametrů procesu slouží dotyková obrazovka řídícího PLC panelu.
Hacos navrhuje, vyvíjí, staví a instaluje stroje na zpracování čokolády. Od tvarovcích a temperovacích až po potahovací stroje, chladicí tunely, spřádací stroje, včetně všech periferních zařízení. Hacos se specializuje na střední rozsah kapacity: Poloautomatické, ale stále velmi flexibilní čokoládové stroje.