Stroj pro potahování čokoládou

Aplikace čokolády nebo karamelu na Váš produkt. Představujeme potahovací stroj určený pro aplikaci čokolády, navržený a konstruovaný na základě mnohaletých zkušeností v oblasti cukrářské výroby. Čokoládové, směsné nebo karamelové polevy jsou přesně a konzistentně aplikovány na základ cukrářského výrobku. Zákazníci potřebují zařízení, které lze snadno čistit, které zaručí přesné řízení hmotnosti aplikované polevy, se snadnou údržbou stroje, s malými prostoji. Toho všeho bylo konstrukcí tohoto zařízení dosaženo

Přesně řízená aplikace cukrářských polev ve stroji s velmi snadnou údržbou

Potahovací stroj Chocoat společnosti Kreuter představuje zúročení desetiletých zkušeností v oblasti cukrářské výroby. Čokoládové a karamelové směsi jsou přesně a konzistentně umisťovány na pás rychlostí až 20 m/min strojem, jehož údržba a čištění jsou velmi snadno proveditelné. K dispozici jsou standardní pracovní šířky od 420 mm do 2000 mm, celý objem dávky polevy je rozprostřen po celé pracovní šířce.

VÝHODY

  • Kontinuální 3-směnný provoz, u některých potahů
  • Dlouhá životnost součástí, a to i při provozu s velkými provozními rychlostmi
  • Snadná údržba a čištění

Buhler (https://www.buhlergroup.com/) je vedoucí producent zařízení pro cukrářskou výrobu.

Filename Filetype Filesize
Bepex Kreuter brochure.pdf application/pdf 5.55 MB