Stroj pro ruční odlévání čokolády

Tavení a temperace čokolády pro její ruční odlévání.

Připravujte čokoládu stejně jako čokoládovny po celém světě

Zařízení Hand moulding machine společnosti Hacos je ruční temperovací stroj, považovaný za cenově nejvýhodnější způsob tavení a temperace. Je oceňován výrobnami čokoládových produktů po celém světě. Stroj nabízí kapacitu 40 kg nebo 100 kg, je vybaven digitálním termostatem. Běžně je využíván pro ruční odlévání produktů, nebo v kombinaci s poloautomatickými odlévacími linkami HML 480 a 720. Nabízí také vynikající tavení čokolády.

VÝHODY

  • Cenově výhodné tavení a temperace čokolády
  • Kapacita 40 kg a 100 kg
  • Digitální termostat
  • Může být používán v kombinaci s dalšími linkami
  • Vynikající tavení čokolády

Hacos navrhuje, vyvíjí, staví a instaluje stroje na zpracování čokolády. Od tvarovcích a temperovacích až po potahovací stroje, chladicí tunely, spřádací stroje, včetně všech periferních zařízení. Hacos se specializuje na střední rozsah kapacity: Poloautomatické, ale stále velmi flexibilní čokoládové stroje.