Struhadlo na ořechy a sýr

Mazlavost, shlukování a drolení – to jsou běžné problémy vyskytující se při strouhání sýra a jiných potravin s měkkou strukturou.

Spolehlivé nastrouhání najemno, středně nebo nahrubo bez poničení koncového produktu

Univerzální struhadlo na sýr a ořechy PKR-S Brunner Anliker bylo vyvinuto speciálně pro komerční dávkové aplikace.
Umí strouhat na všechny stupně hrubosti, od strouhání na prášek po strouhání nahrubo, včetně strouhání na fondue. Bezpečně lze strouhat i pečivo, zeleninu a čokoládu, to vše s dosažením konzistentního koncového produktu.
Využitím vlastního navrženého ozubeného převodu a trvanlivých, ručně usazovaných strouhacích kotoučů umožňuje stroj zpracování až 300 kg za hodinu.

VÝHODY

  • Zpracovává širokou škálu potravin
  • Strouhá čokoládu na granulky bez tavení
  • Snížení prostojů díky bezúdržbovému motoru
  • Mobilní nerezový stůl stroje postavíte tam, kde je třeba

Brunner Anliker je předním výrobcem Swiss Made kuchyňských spotřebičů a vysoce kvalitních řezacích zařízení.