Mazlavost, shlukování a drolení – to jsou běžné problémy vyskytující se při strouhání sýra a jiných potravin s měkkou strukturou.
Spolehlivé nastrouhání najemno, středně nebo nahrubo bez poničení koncového produktu
Univerzální struhadlo na sýr a ořechy PKR-S Brunner Anliker bylo vyvinuto speciálně pro komerční dávkové aplikace.
Umí strouhat na všechny stupně hrubosti, od strouhání na prášek po strouhání nahrubo, včetně strouhání na fondue. Bezpečně lze strouhat i pečivo, zeleninu a čokoládu, to vše s dosažením konzistentního koncového produktu.
Využitím vlastního navrženého ozubeného převodu a trvanlivých, ručně usazovaných strouhacích kotoučů umožňuje stroj zpracování až 300 kg za hodinu.
VÝHODY
Brunner Anliker je předním výrobcem Swiss Made kuchyňských spotřebičů a vysoce kvalitních řezacích zařízení.
Filename | Filetype | Filesize |
---|---|---|
Brunner Anliker nut & cheese grater brochure.pdf | 3.57 MB |