Struhadlo na ořechy

Tlakem vznikajícím při mletí může docházet k poškození potravinového produktu. Stejně tak může docházet i k nežádoucímu zahřívání a ztrátě přírodních olejů.

Jemné zpracování ořechů a jiných potravin bez stlačování

Průmyslový mixér IR 250 otáčí surovým materiálem vůči strouhacímu bubnu ještě před tím, než je strouhaný produkt rozprostřen rotujícími lopatkami. Promyšlený systém Brunner Anliker s předrotací využívá odstředivou sílu ke snížení nutného kontaktu při protlačování. Nabízí kapacitu až 2 000 kilogramů materiálu za hodinu bez zbytečného stlačování.
Mezi příslušenství patří bubnové síto sloužící k rozdrobení shluků a sypkých materiálů a bubnové sítko k protlačování nudlí, jablečného pyré a bramborové kaše.

VÝHODY

  • Zpracování ořechů, sýra, zeleniny a čokolády
  • Strouhání od jemného po hrubé, plátkování, strouhání na prášek nebo na granule
  • Zpracování bez stlačování a bez ztráty přírodních olejů
  • Vyhovuje přísným hygienickým požadavkům vztahujícím se na potravinářský průmysl

Brunner Anliker je předním výrobcem Swiss Made kuchyňských spotřebičů a vysoce kvalitních řezacích zařízení.